Buffalo orm

Der er 8 varer.
Viser 1 - 8 af 8 varer

Buffalo orm

Buffalo orm er et glimrende foderdyr til mindre fugle og krybdyr.

I kakerlak kulturer finder man ofte buffalo orm og disse regnes af mange som et desideret skadedyr fordi de formerer sig hurtigere end kakerlakkerne.

Buffalo worm er velegnet som foderdyr

Buffalo orm er egentlig ikke i orme familien men er en larve fra buffalo billen, den lille rød brune bille er ikke egnet som foder men larvestadiet som kendes som buffalo orm er særdeles glimrende som foderdyr.

Buffalo orm er agressive små væsner og buffalo orm er kendt for at æde andre insekter hvis de kan komme afsted med det.

Således er det set at buffalo orm har dræbt og ædt store zophobas larver og derfor bør man også tænke over om man vil bruge dem som foder.

Buffalo orm er ligeledes også kendte for at "stikke af" fra foderskålen og kravle op i baggrunde af polysteren hvorefter buffalo orm vil begynde at æde af dem.

Som foder er buffalo orm nærmest alt ædende og de er meget velkendte i kyllingefarme hvor de levere af kyllinge møg.

Pasning af buffalo orme

For at kunne fungerer og formere sig skal buffalo orm have en meget høj varme gerne omkring de 27-30 grader hvorefter buffalo orm vil forpuppe sig og blive til buffalo biller.

Buffalo orm har fået et rygte om at de er gode at bruge som skraldemænd i dubia kulturer hvor buffalo orm vil spise de døde kakerlakker.

Dette er imidlertid kun en skrøne og buffalo orm kan ende med ikke kun at spise de døde kakerlakker men også de levende og derved blive et decideret skadedyr.

Derfor anbefales buffalo orm ikke som skraldemænd i en dubia kultur med mindre man kan holde dem i skak. 

Buffalo orms oprindelse

Buffalo ormen kom oprindeligt fra Afrika, men nu til dags findes over hele verden. Buffalo klarer sig bedst i varme og fugtige habitater. Buffalo ormen er også kendt som "mini melorm". 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her