EHEIM Filtersvampe sæt til 2080

EHEIM EHEIM

EHEIM 2616802

Eheim er kendt for deres unikke reservedels katalog og dette er ingen undtagelse

Vi kender det alle at filtersvampen på et tidspunkt må udskiftes i den pumpen og det er besværligt at finde en ny der passer i pumpen

Dette filtersvampe sæt passer til Eheim Spandfilter Pumpe model E2080/1200XL

Filtersvampen udskiftes når den er ulækker og ikke kan vaskes rent længere

Flere detaljer

På lager i Viborg

119,00 DKK

inkl. moms

119,00 DKK pr. Stk.

Med Eheim pumper kommer du aldrig til at mangle en reservedel til din pumpe da Eheim er et af de ældste mærker inden for akvariepumper.

Denne filtersvamp f.eks passer til spand pumpe model E2080/1200XL

Når den gamle filtersvamp er blevet træls og ikke længere kan gøres ordentlig rent udskiftes den med denne nye svamp og filteret kører uden problemer igen.

Eheim er kendt for deres unikke reservedels program og det kan derfor sagtens betale sig for dig som ny invester i en akvarie pumpe at købe en eheim pumpe.

Også selv om der findes betydeligt billigere alternativer på markedet.

Fordelen med Eheims pumpeprogram er at du kan blive ved med at få reservedele også til flere år gamle pumper, du ender altså ikke med at stå og ikke kan få en skrue eller andet til din gamle pumpe.

Derfor er det en fordel at betale lidt mere for sin pumpe når man skal ud og investere, da en pumpe er en langvarig investering som skal holde i mange år og ikke en billig investering heller.

Derfor vælg en pumpe eller andet akvarie udstyr fra Eheim så ved du at du kan blive ved med at få reservedele også om mange år.

Filteret her er tilpasset de beskrevne modeller og produceres hele tiden så du altid vil kunne udskifte det når det gamle filter svampesæt ikke længere er effektivt.

Nemt at rengøre og let at udskifte hvis dette er en nødvendighed.

Passer til både salt og ferskvands akvarier.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her