EHEIM Biopower 160 Indvendig pumpe

EHEIM EHEIM

EHEIM 2411

Eheim Biopower 160 er til dig som har et mindre akvarie og som ikke mener at have behov for et stort spandfilter.

Eheim Biopower 160 indeholder alle de samme substrater og svampe som de store spandfiltre men har en betydelig mindre kapassitet end eks. spandpumpe modellerne fra samme mærke.

Dette gør at denne pumpe kan rense mindre vand og den egner sig bedst til akvarier på 80-160 liter.

Flere detaljer

På lager i Viborg

334,00 DKK

inkl. moms

334,00 DKK pr. Stk.

For at sikre en god vandkvalitet og klart vand er det vigtigt at du har et ordentligt filter på din pumpe.

Et spandfilter er naturligvis den optimale løsning men dette er ofte pladskrævende og dyrt.

For dig der lige er begyndt at have akvarie kan det være en uoverskuelig at skulle investere mange tusinde kroner til dit lille akvarie og du tænker måske hvordan du så kommer i gang.

Du overvejer måske et billigere alternativ med en enkel filtersvamp i, men dette bliver ret hurtigt snavset og skal renses tit, det er svært at få nye svampe til det fordi det er et ukorrent mærke.

Med en Eheim Biopower 160 får du samme filter system som i en dyr spandpumpe / spandfilter, bare i en mindre målestok og til en meget billigere pris.

Eheim Biopower 160 indeholder samme filter svampe , biosubstrater og biofiltre som de store spandfiltre fra Eheim.

Naturligvis kan en Eheim Biopower 160 ikke klare samme mængder vand som en stor spandpumpe, denne pumpe med filter er beregnet til akvarier fra 80-160 liter.

Ud over dette så er Eheim Biopower en indvendig pumpe hvor man ved rensning skal i kontakt med vandet.

Fordelen ved biopower er at serien af pumper kan skilles totalt ad således at filtre og pumper kan rengøres uafhængigt af hinanden.

Systemet fungerer lidt som legoklodser hvor filtre kan fjernes fra hinanden og sættes let sammen igen.

Når filtersvampen, filter substraten eller biosubstrat skal ikke har den ønskede effekt længere eller kan rengøres kan dette udskiftes og filteret vil igen køre uden problemer.

Så i stedet for at købe en billig pumpe som kun renser moderat, vælg da et mærke som Eheim med et unikt filtersystem, som du også om mange år kan få reservedele til.

Det vigtige når du vælger din pumpe er at se på kvaliteten og her er Eheim i en klasse for sig selv med deres unikke kvalitet og mange års erfaring, så når du nu skal ud og bruge penge til dit akvarie, vælg da en løsning som du også bliver glad for om mange år.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her