Dragon Bambusrør Small Ø 2-4cm ca. 55cm (3 stk.)

Monis

DR-ZDB020

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Bambusrørene fra Dragon er ca. 55 cm lange, og har en diameter på 2-4 cm. 

Bambus kan på mange måder være et plus at have inde i sit terrarie, dog afhænger funktionen af, hvilket krybdyr det skal være hos. 

Hos mange krybdyr, vil bambussen blot være der, for dekorationenens skyld, men inde hos eksempelvis mindre trælevende gekkoer, kan bambussen blive praktisk. Disse gekkoer, elsker nemlig at lægge deres æg i bunden af bambuspindende. 

OBS - målene er ca. mål, så du kan risikere at pinden er længere/kortere eller at diameteren er mindre/større. 

Èn pakke indeholder 3 bambuspinde. 

Flere detaljer

På lager i Viborg

139,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Hvad er bambus?

Man kan nemt komme til at tro, at bambus er i familie med træet. Både fordi det kan blive højt, men også fordi der vokser blade udfra en "stamme", præcis ligesom på de normale træer vi kender. Hvis du er en af dem, som altid har gået i den tro, at bambus er en del af træ-familien, så har du taget fejl, bambus er nemlig en del af græsarterne. 

Bambus kan mange utrolige ting, bambusplanten kan eksempelvis vokse sig op til 30 meter høj. Derudover er bambus et af de bedste hjælpemidler til at modvirke jorderosion. Desuden er mange ting begyndt at blive lavet af bambus (undertøj, sokker, tandbørster m.v.).
I forhold til miljøet er bambus også en utrolig plante. Den absorberer op til 5 gange mere Co2 fra luften end samme mængde træer.

Dyr og bambus

Når man tænker på bambus, er det første der falder en ind selvfølgelig pandaen. Dog behøver det ikke kun være pandaen der får glæde af bambussen, det kan krybdyrsejere og deres krybdyr nemlig også. Bambus kan nemlig benyttes i terrarier inde hos slanger, gekkoer, firben og øgler, dog kun de arter som lever i højderne. 

Bambus kan i et terrarie benyttes på flere forskellige måder bl.a. som dekoration, hule, kravlemateriale mm. 
Hvis du vil benytte det som en hule, kan du købe en bambuspind som er kort, men har en stor diameter (afhænger dog af dyrets størrelse), derefter kan du skære den over på det lange led, og måske korte lidt af længden, nu har du en hule. 

Som kravlemateriale, kan du både vende pinden lodret og vandret, det afhænger meget af om dyret er mest i bunden af terrariet, eller godt kan lide at kravle både op og ned. Udover, at det på denne måde er et godt kravlemateriale, så giver det også dyrene trygge, naturlige og genkendelige omgivelser. 
Du kan bl.a. vælge at montere bambussen ved hjælp af akvariesilicone, da dette er en let metode, men det kan selvfølgelig også gøres på anden vis. 

Vigtigt - vær OBS på!

Som der står længere oppe, er målene ca. mål, det er derfor ikke sikkert, at du kommer til at modtage bambuspinde der er præcis 55 cm i længden, eller har en diameter på præcis 2-4 cm. Derudover kan udseendet også variere fra bambuspind til bambuspind, men også i forhold til billederne herinde, da det er naturbambus og ikke noget der er kunstigt fremstillet. 

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her