Ny Edderkopper af Ken Preston-Mafham

Edderkopper af Ken Preston-Mafham

Monis

CM-ZIM1025

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Bogen Edderkopper er skrevet af Ken Preston-Mafham som er en vildt livs fotograf. Bogen omhandler hvad en edderkop faktisk er. 

Den kommer også ind på hvordan Edderkoppens krop ser ud, her er det i forhold til hanner og hunner. Nogle edderkopper har nemlig vidt forskellige kroppe efter om de er han eller hun.

Edderkopper af Ken Preston-Mafham er fremragende hvis du mangler en bog til at identificere forskellige edderkopper du render ind i. Bogen er bygget op, så du har en beskrivelse, udbredelse og symboler. 

Flere detaljer

På lager i Viborg

69,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Symbolerne i denne bog er super fine. De hjælper dig med hurtigt at forstå hvordan lige præcis den edderkop du kigger på er, og om den er giftig eller ej.

Symbolerne viser hvor edderkoppen er fundet henne, f.eks. åbent land, bygninger, i skove eller andre steder. De viser også hvor edderkoppen typisk sidder henne, f.eks. i et spind, i en hule, på jorden eller andre steder. Til sidst viser symbolerne også om hanner og hunnerne er ens, lidt forskellige eller meget forskellige.

Så bare ud fra symbolerne, kan du hurtigt se hvordan den lever.

Edderkopper af Ken Preston-Mafham ville være den perfekte bog til dig, som rejser rundt omkring og har brug for en bog til at genkende de forskellige edderkopper man kan møde rundt om i verden. Med denne bog kan du hurtigt finde kendetegn også finde den i bogen.

Til hver enkelt edderkop er der et fantastisk fotografi af lige præcis den edderkop som beskrives. Dette gør det væsentlig nemmere at se og forstå hvordan edderkoppen præcis ser ud.

Hvorfor købe en bog omkring Edderkopper?

Det skal du hvis du har interesse indenfor edderkopper og godt kunne tænke dig at vide mere om de forskellige arter. Bogen er rigtig informativ og giver massere af god viden omkring de mange forskellige edderkopper der findes rundt omkring i verden. Bogen er lavet af en vildt livs fotograf, som bestemt har en masse oplevelser og har set edderkopperne.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her