Terralog Vol.1 Tortoises and Turtles Of The World, Afrika, Europa og Vestasien

Dragon Terraristik

CM-KRE2277

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Terralog Vol. 1 Tortoises and Turtles of the World af Holger Fetter omhandler alle de kendte arter af skildpadder i Europa og Afrika incl. Madagaskar.

Er du skildpadde interesseret og vil du have et opslagsværk som er simpelt, men samtidig også beskriver levesteder og kendetegn på skildpadderne?

Så er dette opslagsværk ikke til at undvære i samlingen.

Bogen er på 152 sider og er spækket med billeder.

Læs mere om bogen i den lange beskrivelse.

Bogen måler ca. 30x15 cm og er i hardcover. 

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

329,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Skildpadde atlasset over dem alle.

På markedet findes der massere af litteratur som er omhandlende enkelte arter eller dyregrupper.

I Terralog bøgerne finder du her et komplet opslagsværk og med denne nye udgave fra 2011 får du det helt opdaterede eksemplar.

Bogen er 2 sproget hvilket betyder at den i venstre kolonne på en side er engelsk og i højre kolonne er skrevet på tysk.

Det gør bogen let at læse uanset om du er bedst i tysk eller engelsk.

Bogen er dog ikke et opslagsværk som går i dybden med de enkelte arter, den tager udgangspunkt i hvor arten er at finde og hvor stort terrarium man bør beregne til den.

Derudover beskriver bogen også simpelt omkring foder og luftfugtighed i terrariet.

En stor beskrivelse er det dog ikke og bogen er meget overordnet men et super godt opslagsværk.

Et komplet leksikon til skildpadder.

Med sine 590 farvebilleder af alle skildpadder i denne verdensdel hvor både Hav, Ferskvands og landlevende skildpadder er afbilledet er dette værk nærmest komplet.

Ud over afbilledening af de forskellige arter er der i bogen også billeder af underarter og deres kendetegn af både over og underskjold.

Ud over farvebilleder indeholder bogen også 61 fuldfarvede kort som beskriver hvor den enkelte underart lever henne af på disse kontinenter.

Ud over Terra Log 1 som omhandler Afirka og Europa og hvor der forefindes billeder af alt lige fra en almindelig græsk landskildpadde til en plovfuger skildpadde så findes der også Terra Log 2, Terra Log 3, Terra Log 4 og Terra Log 5 som omhandler de andre kontinenter.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her