Drago-Lux Multiwatt Ballast 35/50/70

Dragon Terraristik

DR-SR-LX

Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Multiwatt ballast fra Dragon, fungerer både med 35, 50- og 70 watts HID pærer. 

En HID pære indeholder varme og UV. HID pæren kan ikke benyttes uden en ballast.

Denne ballast er rigtig smart, i og med, at både 35, 50 og 70 watts HID pærer passer i den. Så hvis du står en varm sommerdag, og har sat en 70 watts HID pære i, men det er alt for varmt for dit krybdyr, skal du blot finde en 50 eller 35 watts pære frem i stedet, og sætte den i ballasten og derefter skrue på knappen på siden, så den rammer det antal watt den nye pære er. 

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

699,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

En ballast er den eneste ting, som kan starte en HID pærer op, så disse 2 ting er derfor uadskillige.

Denne Drago-Lux ballast kan bruges til alle HID pærer, bare watt tallet enten er 35, 50 eller 70. Du skal også være opmærksom på at dreje på den lille knap på siden, som angiver hvilket antal watt pæren er, ellers kan du risikere at brænde pæren af. 

En ballast fra Dragon, er et yderst tilfredsstillende stykke elektronik. Ballasten kommer indpakket i en papkasse, så der ikke er chancer for at du bliver udsat for stød. 

Ballastens opgave er at opstarte HID pæren som sidder koblet til i ballastens fatning. Denne Drago-Lux ballast har nemlig tilsluttet fatning. 

En HID pære må ikke bare lige tændes og slukkes for konstant, du skal tænke på, at den skal køre lidt ligesom en dieselmotor, lange drifttider på bade pære og ballast. 

Denne ballast er til dig, som i ny og næ godt kan finde på at skifte pærens watt ud, men ikke vil til også at skifte ballasten ud. 

Jo større dit terrarie er, jo højere watt skal pæren være. Jo varmere dagene er, jo lavere temperatur watt skal pæren være på. 

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her