Zoo Med Powersun HID 70W

Zoo med

ZM-PUV-15E

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Denne pære fra Zoo Med er en metalhalogen pære, som udsender både UVA, UVB og varme. Alt dette fås i denne ene pære. 

UV-pæren kan med fordel benyttes i store terrarier. 

Pæren giver også et ekstremt naturligt lys til terrariet, det er meget sol lignende.

Denne pære skaber en projektør-effekt, hvilket eliminerer farlige UV "hot-spots", sammenlignet med andre metalhalogen pære, beregnet til krybdyr. 

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

499,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Har du manglet naturligt lys til terrariet?

Zoo Med har i en årrække forsøgt at overgå de andre sælgere indenfor reptilverdenen, de har derfor forsøgt, at lave den bedst mulige belysning. Derudover har de også forsøgt, at lave det i så høj kvalitet, som muligt.

Zoo Med har derfor produceret denne pære, til reptil ejere som har manglet og ønsket natuligt lys i deres terrarie. Denne pære efterligner naturligt sollys igennem varme, UVA og UVB, som rækker længere end en standard pære. Da denne pære rækker længere end en standard pære, gør det også, at den er specielt god i større og højere terrarier. 

Den passende UVB mængde, er med til at holde reptiler sunde og raske. UVB mængden nedsætter risikoen for, at dit reptil får metabolisk knoglesygdom og andre lidelser. 

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor store mængder UVB de forskellige reptiler kan klare at blive udsat for. Det vil derfor være smart, at købe et UV Index Radiometer, for at overvåge hvor højt UV indexet er, de steder hvor dit dyr opholder sig. På denne måde sikre du dig, at dit dyr får sikre og ansvarlige mængder UVB.

Få viden om, hvilken zone UVB dit reptil hører inde under

Zone 1 er passende for reptiler som er dagaktive eller skumringsdyr. Disse dyr undgår nemlig helst direkte sollys, og kan få deres D-vitamin igennem lave mængder af UVB. 

Zone 2 er beregnet til reptiler, som er ude i fuld solskin, dog i kort tid af gangen. Hvis du er usikker på hvilken given zone, der er den bedste for dit reptil, så er zone 2 det mest sikre at vælge. 

Zone 3 har en meget bred "målgruppe". Her er der nemlig mange reptiler der hører indenunder. Disse reptiler holder sig i solen i fuld solskin om morgenen eller tidligt om eftermiddagen. 

Zone 4 inkluderer ørken reptiler, som solbader i fuld solskin, selv efter andre reptiler har trukket sig tilbage i skyggerne. 

Alt efter zone 4, kan være farligt, selv for de mest solglade reptiler. Derfor bør ingen reptiler holdes i zoner efter zone 4. 

En hule eller lignende bør altid være tilgængelig for dit reptil, så den har mulighed for at søge skygge, hvis den føler dette skulle blive nødvendigt. 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her