Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 02/04 kl. 10:00
999,95 kr.
Dubia kakerlakker middel 100 stk.
search
search
  • Dubia kakerlakker middel 100 stk.
999,95 kr.

Dubia kakerlakker Medium 1 kg

LF53600

Dubia kakerlakker

Dansk Navn: Dubia kakerlak

Latinsk Navn: Blaptica Dubia

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Medium = 20-25 mm

Indhold: 1 kg Pr. kasse

Lagervare: Bestilling senest Fredag kl 10:00 afsendelse Tirsdag eller Onsdag kommende uge.

Bestilling senest Tirsdag klokken 10:00, afsendelse Onsdag

Hvordan opbevares Dubia kakerlakker ??

Opbevaring: Dubia kakerlakker kan opbevares i den medfølgende æske, men opbevares bedst i en plastikboks med glatte sider og æggebakker eller grene de kan kravle på og gemme sig i. Æggebakkerne stilles på højkant, da ekskrementer og ham-rester falder ned i bunden.
Plastboksen skal være godt ventileret i toppen så eventuel fugt kan fordampe den vej igennem, ligeledes er det vigtigt at have et fintmasket metalnet i toppen af kassen så selv de mindste kakerlakker ikke slipper ud af kassen.

Temperatur: Dubia Kakerlakker (Blaptica Dubia) opbevares bedst ved en temperatur mellem 20 og 28 grader celsius og gerne tørt og mørkt. Kakerlakkerne er nataktive dyr og vil gemme sig, hvis der er for meget lys.

Fodring: Dubia kakerlakker kan fodres med en blanding af forskelligt proteinrigt foder, en blanding af fiskeflager, kattetørfoder og en smule havregryn blendet sammen er brugt af mange.
Kakerlakker kan ligeledes med fordel fodres med forskellige former for kød, frugt og grønt så som gulerødder, katoffelskralder, appelsiner, æbler og fars fra madlavningen af.
Det eneste du skal sørge for er at fjerne eventuelle gamle madrester fra kulturen dagligt, da dette kan skabe fugt som fører til råd og svamp og i sidste ende en hurtig død for dine Dubia kakerlakker.
Du kan ligeledes bruge beetle-jelly fra Dragon terraristik og vi anbefaler fra monis.dk ligeledes at du giver dine Dubiaer vitamin og calcium fra Dragon terraristik eller tilsvarende da dette så vil blive videreført til dine krybdyr/reptiler.

Dubia kakerlakker er meget anvendt til stort set alle insektædende reptiler så som gekkoer, firben varaner, øgler, eksotiske pattedyr og tropiske fugle.

Indhold pr. 100 gram

Råaske 0,9%

Råfiber 1,0%

Vandindhold 50,8%

Råprotein 18,8%

Råfedt 26,5%

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode