Stribede Fårekyllinger micro 150 Pr. æske

Monis

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Stribet fårekyllinger

Dansk Navn: Stribet Fårekylling

Latinsk Navn: Gryllodes sigillatus

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Micro = 5 mm (1 hamskifte)

Indhold: 100 stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

Bestilling senest Tirsdag kl 10:00, levering Torsdag

  • 1 Æske
  • 4 Æsker

24,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 1 Æske
  • 4 Æsker

Vælg
Antal

Fårekyllinger i striber.

Den stribede fårekylling er en af de 4 mest brugte fårekyllinger til foder.
Fårekyllingen her er på størrelse med den brune husfårekylling men er ikke vinterhårdfør som dens fætter husfårekyllingen.

Stribede fårekyllinger synger tidligere og mere end andre fårekyllinger og du skal derfor ikke vælge denne type hvis du ikke er til sydlige himmelstrøg.

Denne størrelse er micro hvilket svarer til 2. hamskifte og derved er fårekyllingerne ikke meget større end en lille bananflue.

Det perfekte foder til farvefrøer, små gekkoer eller slings.

Opbevaring: Fårekyllinger i kasser kan opbevares i den medfølgende emballage. Ved køb af bulkkasser anbefaler vi at flytte fårekyllingerne til en lukket beholder med glatte sider (fremstillet af syntetisk materiale eller glas) og trådvæv på toppen.
De anbefalede mål for beholderen er ca.. 30 x 20 cm (L x B) pr bulk kasse. Kassen skal være godt ventileret og en bedroller med trådnet i toppen af hele låget er at foretrække.

Temperatur: Fortrinsvis mellem 15 og 20 grader Celsius.

Fodring: Fårekyllingerne leveres med mad nok til at nå frem til dit dig i god form. Du kan holde fårekyllinger i kassen i flere dage, når blot du giver et lille stykke gulerod eller æble for at opretholde væskebalancen hos dyrene. Du kan også med fordel benyttte vandgele eller Dragon Jelly Food i stedet for frisk frugt, så undgår du svampespore.

Optimering af foderinsektet: Fårekyllinger indgår i en varieret kost til insektædende dyr, det er derfor vigtigt at insekterne er af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin og calsium. Dette kan du sikre ved at optimere insekterne med varieret kost samt ved at tilsætte calsium og vitamin pulver til det foder som insekterne får. Fårekyllinger kan fodres med protein rig kost som hakket kød men også grøntsager som gullerøder eller frugt som apelsin og æble er med til at sikre en god og varieret kost der giver en høj kvalitet af insekter til dine reptiler. Du kan også som alternativ bruge Dragon Fårekylling og græshoppe foder til dine insketer samt vandgele for at sikre væskebalancen hos dyrene. Som calsium og vitamin tilskud kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske 1%

Råfiber 7%

Vandindhold 65%

Råprotein 24%

Råfedt 6%

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her