Exo Terra Faunarium Small

Exo terra

EX-PT2255

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Exo Terra Faunarium Small måler 23x15,5x17 cm. Det er en praktisk størrelse til at holde på bænkebidere, kakerlakker, foderdyr og andre smådyr.

Fauna boksen fra Exo Terra er lavet med en lem i toppen, der holder dyrene inde, og sikre at der er adgang til dyrene, når det bliver nødvendigt. En fauna box er også en bekvem måde at tranportere og midlertidigt opbevare krybdyr på.

Exo Terras Faunarium fås i small, mediumlarge her hos Monis.

Flere detaljer

På lager i Viborg

69,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Faunarium er et godt redskab at have ved hænderne

Denne fauna boks er et letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål til krybdyr, padder, mus, arachnider og insekter.

Skulle der gå svamp, bakterier eller opstå problemer i dit terrarie, er en fauna boks også en glimrende midlertidlig bolig, hvis dyret skal i karantæne eller lignende.

I låget er der god ventilation da der er åbne riller. Plastikken er gennemsigtig, så du nemt kan se ind i dit faunarium. Hele top låget kan også nemt klikkes af i forbindelse med rengøring, og både Den gennemsigtige box og det tilhørende plast låg, kan gå i opvaskemaskinen. Det er dog vigtigt at begge rengjorte dele bliver skyllet grundigt inden Faunarariet bliver taget i brug.

Fauna bokse er en sikker og pladsbesparende løsning, når det handler om pleje og opbevaring af både kæledyr og foderdyr. De forskellige faunarium passer sammen og strømliner udseendet på dine foderdyr, med Exo Terras Fauna box løsining undgår man altså de klodsede og til tider tvivlsomme hjemmeløsninger. 

Husk den fås i 3 størrelser:

Small: 230 x 155 x 170mm

Medium: 300 x 195 x 205mm

Large: 370 x 220 x 250mm

Der findes en Størrelse til næsten alle størrelser dyr der må holdes privat. Small Boxen er optimal til insekter, mus og dyr der ikke kræver særlig meget plads.

Er du det mindste i tvivl om valg af størrelse eller noget som helst andet, kan du altid give os et opkald, også hjælper vi dig med at finde den bedste løsning.

Fordele ved Exo Terra Faunarium:

  • Alt mulig kasse
  • Perfekt til opbevaring
  • Kan holde mindre dyr
  • Letanvendeligt stabelbart plast terrarium til alle formål
  • Idéel som transportkasse

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her