Zoo Med Turtle Pond Dock XL Flydeø

Zoo med

ZM-TD-40E

Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Flydeø til de helt store vandlevende skildpadder så som comberland terrapiner, guløret terrapiner og rødøret terrapiner.

Denne flydeø er udviklet på en specielt patenteret måde således at øen er massiv og ikke på nogen måde kan synke til bunds.

Forskellen fra den kendte turtle dock er at denne kan placeres der hvor du ønsker det grundet forankringen i bunden af akvariet.

Mål: 30 x 61 cm.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

699,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Vil du se hvordan den nye turtle pond dock installeres og monteres så se videoen herunder.

Zoo Med Turtle Pond Dock er den største af de flydeø på det europæiske marked.

Den patenterede flydeø er udført på samme måde som de meget kendte turtle dock der bruges af rigtig mange mennesker over hele Danmark.

Den nye Turtle Pond Dock tilgodeser dem som har de store vandlevende skildpadder og som ønsker at udnytte så meget plads i akvariet eller havedammen så muligt til deres sumpskildpadder.

Til forskel fra den kendte Turtle Dock som sættes fast med sugekopper og dermed skal monteres på en glat overflade kan den nye zoo med turtle pond dock monteres alle steder fordi forankringen af denne flydeø foregår ved hjælp af en ballast i form af en pose der fyldes med sten eller andet tungt materiale og derefter bindes fast i denne flydeø.

på denne måde kan turtle pond dock bruges over alt i akvariet og den er også velegnet til brug i eksempelvis havedammen hvor man måske ønsker at have en solplads i midten til skildpadderne.

Ballasten bliver med tiden dårlig og forgår, men derfor vil denne flydeø ikke være ubrugelig for ballasten kan erstattes af en anden form for ballast eksempel vis en lavasten hvor man binder en snor i.

Skildpadderne vil ikke blive generet af snoren som er i akvariet i det de vil se den som et siv eller anden form for våd græs og derved bare svømme forbi den.

Den nye turtle pond dock fra zoo med måler 12" x 24" omsat til cm bliver dette ca. 30,5 x 61 cm.

Snoren på Zoo med Turtle Pond Dock måler 180 cm fra hvor den monteres til der hvor posen er monteret.

Posen hvori der fyldes sten måler 26 x 20 cm hvor i man fylder sten i den side som er 20 cm.

Den samlede vanddybde som Zoo Med Turtle Pond Dock kan monteres på er ca. 2 meters vanddybde.

Snoren kortes op efter den ønskede monterrings dybde. 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her