Zoo Med Avian Sun 5.0 UVB Compact Fluorescent

Zoo med

ZM-AS-C5E

Monis anbefaler
Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt

Avian Sun pæren fra Zoo Med, giver fugle gavnligt UVB og UVA på sikre niveauer i forhold til de psykiske og fysiske forhold.

UVB gør det muligt for fugle at optage vitamin D3, som skal bruges i forbindelse med optagning af kalk, hvilket er nødvendigt for normal vækst, vedligeholdelse af stærke knogler og ægproduktion. 

UVA er synligt for fugle, de kan derigennem genkende deres ejer, finde foder og identificere forskellige ting i dets bur eller voliere.
Uden UVA, er fugle faktisk farveblinde.

Der er ingen varme i denne pære, men UVB og UVA. 

Pæren fås kun i 26W.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

239,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

De pærer du køber til reptiler blinker. De blinker dog så hurtigt, at os mennesker ikke kan se det og derfor ikke opdager det.
Det er derfor vigtigt at du ikke køber sådanne pærer til din fugl, men faktisk pærer der er designet til fugle.

Hvis du køber reptil pærer til din fugl, kan du risikere at den bliver meget stresset og dette kan føre til forskellige sundhedsmæssige problemer. 

Avian Sun pære fra Zoo Med er special designet til fugle, som holdes indendøre og ikke bliver udsat for naturligt sollys.

Fuglene der holdes indendøre får ikke det nødvendige UVB og UVA lys, som de normalt ville få fra solens stråler.

Tilførsel af vitaminer vil ikke kunne rette op på disse mangler, men en Avian Sun pære fra Zoo Med vil kunne udgøre det tilstrækkeligt for det sol behov, som fuglen vil have.

Pæren har modsat de billigere spiralpærer en levetid på 12 måneder, og er ubetinget den bedste UVB pærer til fugle på markedet.

Er du i den heldige situation at have en af de større papegøjer som har et ret stort bur, så vil du med fordel kunne kombinere Avian Sun pæren med  Zoo Meds Aviansun gulvlampe der med sin indbyggede reflektor kaster lyset tilbage til fuglen, og giver dig optimal udnyttelse af pæren.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her