Fuglelampe -Deluxe Avian Sun Gulvlampe til uvb lys

Zoo Med Fuglelampe Deluxe Avian Sun Gulvlampe

Zoo med

ZM-AFL-10

Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt

Avian Sun gulvlampen, er blevet fuldstændig omdesignet. Gulvlampen har fået en justerbar slangehals, altså det bøjelige stykke på lampen. 
Dette giver fugleejere mulighed for fuldt spektrum af lyset, herunder UVB og UVA, ligesom fuglene modtager i deres naturlige miljø. 

Lampen er special designet til Zoo Med's Avian Sun pære som ikke medfølger.

Gulvlampens maksimum højde er 170 cm og kan justeres til en højde på 130 cm, hvor de 40-45 cm er fleksible. 

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

499,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

UVB gør dine fugle i stand til at optage vitamin D3 korrekt, hvilket er nødvendigt, hvis din fugl skal have normal vækst, stærke knogler og for at undgå lægge-nød i forbindelse med æglægning.

UVA er synligt for fugle, så de kan altså genkende dig som fugleejer, finde deres mad og genkende forskellige ting i buret ved hjælp af UVA lyset. 

Alle disse funktioner kan fuglen kun hvis den får tilført UVA lys, som fos os mennesker ikke er synligt.

Hvis din fugl ikke får UVA, skal du være opmærksom på, at den stort set er farveblind.

Da der findes forskellige former for UVA / UVB pærer til dyr er det vigtigt at du vælger en pære der er beregnet til fugle.

Spiralpærer og compact pærer som Zoo Med Avian Sun, skal placeres på en bestemt måde for at give UVA / UVB på den bedst mulige måde.

Det er ikke en god ide at placere pæren i en lampe, hvor den hænger ned af da størsteparten af lyset vil forblive i lampen og blive optaget der.

Derfor er Deluxe Avian Sun Gulvlampen konstrueret på den måde som den er. Pæren ligger horisontalt og ikke vertikalt, da dette vil give lyset den absolut bedste udnyttelse og dermed er det bedste for din fugl.

Ved at placere pæren vertikalt frem for horisontalt, vil man få et større område hvor strålerne vil ramme.

Hvis derimod at pæren placeres horisontalt vil UVB og UVA lyset blive koncentreret på et meget lille sted. Din fugl vil derfor skulle side under lampen konstant, for at få optimal udnyttelse.

Det ved alle godt, den ikke gør og det er grunden til, at pæren er placeret vertikalt.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her