Exo Terra Tree Frog Terrarium 45x45x60

Exo terra

EX-PT2746

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Exo Terra Tree Frog Terrarium måler 45x45x60. Terrariet er idéel til stort set alle arter af frøer. Exo Terra har lavet em hel serie som passer ind til netop dette terrarie og til frøer.

Terrariet er lavet med en enkelt dør foran, som giver god mulighed for at iagttage sit dyr. På døren er der en trykknapslås, som sikrer at intet slipper ud. Den er endda lavet sådan at du kan bruge din egen lås også.

Det store klare glaspanel sikrer at lys vil have nemt ved at trænge igennem, og der opstår derved ikke mindre varme/lys nogen steder i terrariet.

Flere detaljer

1.699,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Super terrarie til bioaktivt levested

På bagssiden er der en stor ventilationsrist, som sikrer at der kommer rigeligt med luft ind. Exo Terra ventilations system er et patenteret system, som er et dobbelt ventilationssystem. Med deres smarte måde at lave ventilation på, skabes opadgående luftstrøm, som sikrer sunde og optimale forhold indeni terrariet, samt holder frontdøren fri for kondens.

Alt det overskydende varme der vil være til overs, vil så spredes rundt gennem det øverste net. Herved skabes der temperaturgradient. 

Skærmen tillader selvfølgelig UV- og infrarød penetrering. Det er samtidig også nemt at trække slanger/ledninger ind i terrariet. Der er nemlig 4 indløb til slanger/ledninger med selvluk. 

Den nederste del af terrariet er vandtæt. Slangen, albueforbindelsen og haneventilen monteres på afløbet. Når dette dræn er sat op giver det mulighed for problemfri vandskift samt fjernelse af overskydende vand.

Exo Terra Tree Frog Terrarium er idéelt til at lave et bioaktivt levested til løvfrøer, rørfrøer, farvefrøer, små gekkoer, firben og mange flere.

Ønsker du at have levende planter anbefaler vi, at du bruger Exo Terra TerraSky Planted Terrarium Light, som hjælper Plantelivet med optimal plantevækst.

Fordele ved Exo Terra Tree Frog Terrarium:

  • Fuldt glas terrarie
  • Idéel til bioaktivt terrarie
  • Enkelt dør, som giver den bedste mulige visning
  • Patenteret ventilations system
  • Lås til at undgå dyrene slipper ud
  • 4 indløb til ledninger/slanger med selvluk
  • Indbygget afløb
  • Højkvalitets rustfrit stålnet
  • Forhøjet bundramme

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her