Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
2.239,95 kr.
GiganTerra - GigaWide X-Large
search
search
  • GiganTerra - GigaWide X-Large
2.239,95 kr.

GiganTerra - GigaWide X-Large 100x50x50 cm terrarie

GT-G04-00406

GiganTerra laver innovative og ekstremt sikre terrarier, i tidsløst design, med sort kant og med øje for den simple løsning.

GiganTerra GigaWide Extra Large er lavet til bundlevende krybdyr. Og har perfekte dimensioner til store firben eller mellemstore slanger. 

Holdbart net i toppen af terrariet, med låsemekanisme.
Diskret Dæksel i Nettaget
dobbelt dør med låsestifter der forhindre udbrud. 
Nemme små kabel sluser der kan lukkes med en lille låsemekanisme.
Med hævet bund til bundlag.

Terrariet måler 100x50x50 LxBxH CM

GIGANTERRA-LOGO.png

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Terrarie til store bundlevende dyr.

GiganTerra har udviklet dette flotte Brede samt Store terrarie. Terrariet er perfekt til dyr der lever i på jorden eller i sandet, og samtidig kræver plads. Da terrariet er bygget til at være ekstra bredt og stort på samme tid. 

Terrariet er lavet til større bundlevende dyr. Dimensionerne passer perfekt til bundlevende slanger, Leopard Gekkoer og f.eks. Blåtunget skink eller skægagame. der alle skal bruge pladsen i bunden af terrariet.


GiganTerra er et rigtig godt alternativ til de andre terrarie fabrikanter uden at man behøver at gå ned på kvalitet og funktion i terrarier. 



Terrariet måler 100x50x50 LxBxH CM

God sikker plads at boltre sig på.

GigaWide X-Large har to døre med låse stifter i sort. låsestifterne er nemme at betjene og kan kun tilgåes udenfor terrariet. Bunden af Døren sidder i en Sort udluftnings skinne der gør det nemt for luft gennemstrømning i terrariet men svært for terrariets beboer at slippe ud. 

Net taget i terrariet har 2 kabelhuller der kan lukkes individuelt, med en lille, diskret låseslæde. på den måde kan der nemt installeres vandfald, lys eller andre små el installationer i terrariet. Toppen af terrariet har et diskret dæksel beregnet til at fører vandslanger igennem, Giganterras egen GigaFogg passer perfekt ned i dækslet. Selve toppen kan tages af terrariet, men låses fast med en skudrigle for ekstra sikkerhed iforhold til udbrud. Net taget er desuden i let metal der ikke ruster. og er mere holdbart end andre net tage vi hidtil har set. Net taget gør det også nemt for UVB at komme ned i terrariet. Net toppen er nem at få trods at den er sikret. Det gør rengøring meget nemmere, at kunne tilgå Terrariet både oppefra og fra fronten. 

Fordele ved GiganTerra GigaWide X-Large.

  • Forrude ventilation
  • Vandtæt bund
  • Låsestifter i dørene
  • 2 Lukbare indløb til ledninger
  • Dobbelt dør
  • Holdbar net top
  • Økonomisk uden at gå ned på kvalitet
  • Diskret top dæksel.

GIGANTERRA-LOGO.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode