Hugro Guldhamster foder 500g

Hugro

HU11281-5

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Dette guldhamster foder fra Hugro, er det komplette foder til dit guldhamster.

Ingredienser: Forskellige typer hirse, solsikkefrø, kanariefrø, vegatabilske snacks, kroket, små snacks, urteblanding, spinat blade, poppet hirse, poppet hvede, Johannesbrød, udskåret ananas, udskåret æbler, jordnødder med skal, udskåret papaya, ferskvandsrejer. 

Indeholder: Råprotein 12,4%, råfedt 10,3%, råaske 3,3%, råfiber 9,4%. 

Flere detaljer

På lager i Viborg

49,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Om guldhamstret 

En guldhamster er en gnaver, det siges at guldhamsteren er udbredt i et lille område i det nordvestlige Syrien, samt i den sydøstlige del af Tyrkiet. Der findes formodenligt en population i Israel, som er blevet sluppet fri ved et uheld i forbindelse med laboratorieforsøg.

Fodring af guldhamster

I naturen spiser guldhamsteren insekter, plantefrø, grønt og larver. Guldhamsteren har kun behov for lidt foder, dog skal der altid være adgang til frisk vand og foder, da den ved lethed kan svækkes af sult og tørst. 

Du kan give din guldhamster dette Hugro foder som grundfoder. Ved siden af grundfoderet kan du give den lidt vasket frugt og grønt f.eks. kløver, mælkebøtter, skrællede gulerødder, frugtblade, rå rødbeder og hvidkål. Du skal helst undgå stift hø og halm, da de skarpe ender godt kan skabe skader på hamsterens kindposer. Udover grundfoderet og planteføden skal der gives forskellige insekter (f.eks. græshopper og melorme) og regnorme.

Som en snack, som kun bør gives ind i mellem, kan der gives nødder (uden salt, men gerne med skal), rosiner, grankogler og solsikkefrø.

Guldhamsteren bruger sine kindposer, til at transportere den overskydende føde til et spisekammer, for på den måde have at føde til når dårlige tider kommer. Du skal derfor være opmærksom på, at der ikke ligger halvrådden foder (f.eks. frugt og grønt) i spisekammeret. Der skal altid være frisk drikkevand til rådighed, helst i en drikkeflaske. 

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her