Ny Græshoppe large i rør - Europæisk

Græshoppe large i rør - Europæisk Tilbud

Monis

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Europæisk vandre græshoppe

Dansk Navn:Europæisk Vandregræshoppe

Latinsk Navn: Locusta migratoria

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: Large = 40 mm (6 hamskifte)

Indhold: 50 eller 100 Stk. Pr. Rør

Bestillingsvar: Bestilling senest Tirsdag kl 10:00, levering Torsdag

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

  • 50 Stk.

124,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 50 Stk.

Vælg
Antal

Opbevaring: Græshopper i æsker kan opbevares i den medfølgende emballage. Ved køb af bulkkasser anbefaler vi at flytte græshopperne til en lukket beholder med glatte sider (fremstillet af syntetisk materiale eller glas) og trådvæv på toppen.
De anbefalede mål for beholderen er ca.. 30 x 20 cm (L x B) pr bulk kasse. Kassen skal være godt ventileret og en bedroller med trådnet i toppen af hele låget er at foretrække.

Temperatur: Fortrinsvis mellem 15 og 20 grader Celsius.

Fodring:Græshopperne fodres med frisk græs eller ukrudt. Græsset/Ukrudtet der tilbydes skal være usprøjtet i det græshopper er meget følsomme over insekticider, giftstoffer og restprodukter fra sprøjtning. Udover det grønne kan du også fodre dem klid eller en 7-korns-blanding.

Optimering af foderinsektet: Græshopper indgår i en varieret kost til insektædende dyr, det er derfor vigtigt at insekterne er af høj kvalitet og har et højt indhold af vitamin og calsium. Dette kan du sikre ved at optimere insekterne med en varieret kost af græs og ukrudt samt ved at tilsætte calsium og vitamin pulver til det foder som insekterne får. Du kan også som alternativ bruge Dragon Fårekylling og græshoppe foder til dine insketer samt vandgele for at sikre væskebalancen hos dyrene. Som calsium og vitamin tilskud kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g

Råaske 2,3%

Råfiber 8,4%

Vandindhold 4,2%

Råprotein 48,2%

Råfedt 38,1%

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her