Nekton-Desi Plus 1000ml

Nekton-Desi Plus 1000ml

NektonNekton

NEK2611000

På grund af sin optimale bakteriedræbende handling, NEKTON-Desi-Plus beskytter mod mave-tarmkanalen, svampesygdomme, og hjælper mod infektioner sygdomme. Det er især vigtigt, og en væsentlig forudsætning for opretholdelsen af vores kæledyr' sundhed, at de containere, der anvendes til foder og vand og legetøj er hygiejnisk rent og kim-fri,

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

124,95 DKK

inkl. moms

NEKTON-Desi-Plus er et koncentrat, som kun må anvendes i klar til brug fortyndinger af 10 ml NEKTON-Desi Plus (2 x indholdet af flaskehætten) i 2 liter vand.

Beholderne og desinfektionsudstyret indsættes i en beholder i en grundigt forrenset tilstand med den fortyndede opløsning, så de er fuldt dækket af opløsningen (ingen luftbobler). Hviletid i NEKTON-Desi-Plus-opløsningen skal være mindst to timer; Beholderen skal dækkes for at forbedre effekten. Objekterne kan bruges igen efter dette steriliseringsbad uden nogen efterfølgende stigning.

Det anbefales at foderbeholdere sættes i NEKTON-Desi-Plus-opløsningen om natten. Den følgende morgen bliver bakterierne sikkert ødelagt eller inaktiv, og det helt hygiejniske udstyr kan igen bruges.

NEKTON-Desi-Plus-opløsningen forbliver fuldt effektiv i flere dage, hvis den opbevares i en lufttæt beholder.

Sikkerhedsoplysninger: NEKTON-Desi-Plus koncentrat bør opbevares utilgængeligt for børn og dyr.

NEKTON-Desi-Plus koncentrat har en irriterende virkning på hud, øjne og slimhinder, hvorfor kontakt skal undgås. Hvis NEKTON-Desi-Plus-koncentratet kommer i kontakt med huden, skyll det med masser af vand, til kontakt med øjnene, skyll grundigt ud med meget vand og se en øjenlæge.

Brug normalt ikke NEKTON-Desi Plus sammen med eddike, ammoniak eller husholdnings rengøringsmidler, da dette kan frigøre klor, der irriterer luftvejene.

NEKTON-Desi-Plus er generelt ikke egnet til brug med genstande fremstillet af træ, metal, læder og tekstiler.

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse