Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 02/04 kl. 10:00
319,95 kr.
Sera Air 550 R Plus
search
search
  • Sera Air 550 R Plus
  • Sera Air 550 R Plus
319,95 kr.

Sera Air 550 R Plus

SR-08816

Meget energibesparende og kraftige luftpumper.

De er velegnede til iltberigelse ved hjælp af en luftsten, til drift af luftdrevne filtre (f.eks. sera interne filtre L) eller luftdrevne bevægelige dekorationselementer.

Praktisk: Nem membranudskiftning på grund af det moderne modulsystem.

Kontraventil medfølger.

På lager i Viborg

Sera viderudviklede deres populære luftpumper til akvarier og havedamme. De tre langlivede modeller af air plus-serien er mindre og kraftigere end deres forgængere.

Desuden hjælper de med at spare på energien, da de nye versioner bruger op til 33% mindre energi/strøm.

De tre modeller af luftpumpeserien Air-Plus fra Sera er ikke kun designet mere attraktiv og fladere, den er også viderudviklet teknisk. Deres interne konstruktion er bl.a. blevet designet mere effektivt. 

Air 275 R Plus og Air 550 R Plus sikrer watt reduktion, hvor de før brugte henholdsvis 6W og 12W, bruger de nu 4W og 8W. Dette er en reduktion på 33% sammenlignet med deres forgængere.

Membranmaterialerne er også forbedret i disse nye versioner, dette giver et højere lufttryk. Der er også en filterskuffe til filtertråden, som gør det nemmere at få adgang.

Sera Air 550 R Plus er velegnet til at give ilt, til luftsten, til drift af luftdrevne filtre eller luftdrevne bevægelige dekorationelementer. Membranen er nem at udskifte i Sera Air 550 R Plus grundet det moderne modulsystem, den er opbygget i.

Afhængigt af stikket følger en gratis kontraventil med pumperne. Afhængigt af pumpestørrelsen er der desuden flere Y-stykker til tilslutning eller opdeling af de separate luftudtag inkluderet i sættes. Dette tillader også tilslutning af luftdrevne dekorationselementer.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode