GiganTerra Stamme med lianer

GT-G04-00203

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

GiganTerra stamme med lianer, er som navnet siger, en stamme med lianer op af stammen. Stammen er hul i midten, så dyr nemt kan kravle rundt indeni stammen. Stammen har et stort hul i toppen, samt et mindre hul i siden, dette giver dyrene 2 indgange/udgange, hvor det ene er forholdsvis stort.

Stammen med lianer har et naturtro udseende, med en grøn, brun og grålig farve, som giver den et naturligt udseende.

GiganTerra stamme med lianer måler 11 x 11 x 26cm.

GIGANTERRA-LOGO.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

134,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Krybdyrs skjul

GiganTerra stamme med lianer er en fremragende dekorationsgenstand, som udover at have et naturtro udseende, også har funktioner som kan bruges i terrariet. F.eks. giver stammen skjul/ly, så dyrene får et sted hvor de kan føle sig helt trygge og kan trække sig tilbage til. Dyr med klatreradfærd vil også få muligheden for at klatrer rundt i denne 26cm høje stamme.

GiganTerra stamme med lianer har fordelt vægten såvel, at stammen står godt fast. Er terrariets beboer en vildbasse, kan der med fordel bruges andre dekorations genstande eller baggrunden som støtte, ellers kan stammen sætte fast med akvariesilikone.

Hullet i toppen af stammen er stor nok til at der kan plantes en levende plante i en 10 cm. potte. 

Skjul er vigtigt til krybdyr

Skjul/ly er vigtigt for krybdyr, da det giver dem et sted de kan slappe af samt afstresse. Når man har flere skjul giver det også en mulighed for at se ens krybdyr mest muligt. Det er nemlig oftest sådan at desto flere steder et krybdyr har at gemme sig, desto større chance er der også for at krybdyret viser sig oftere. Det vil det bl.a. fordi det har flere trygge steder rundt omkring i terrariet, så hele terrariet føles mere sikkert, da der altid ville være en hurtig og nem vej til nærmeste skjul/hule, skulle dyret søge tryghed.

De fleste krybdyrs ejere, ønsker et naturligt udseende i terrariet, uden at bekymre sig om mider/parasitter og andre farer ved at bruge materialer fra Skove og parker. Her er denne stamme med lianer helt steril. Du kan med fordel kombinere GiganTerras stamme med lianer med andre af Monis terrarie dekorationer.

Nem at rengøre

GiganTerra Stamme med lianer er super nem at rengøre, det eneste du skal gøre et at tage stammen ud af terrariet, og herefter skylde den grundigt igennem med varmt vand, herefter lader du den tørre. Når den er helt tørret, kan du kigge efter skidt der er misset, og ellers ville den være klar til brug igen. Simpelt og nemt.

Fordele ved GiganTerra stamme med lianer:

  • Naturtro udseende.
  • Skjulested.
  • God størrelse.
  • Fordelt vægt, for god balance.
  • Nem at rengøre.
  • Sikker for dine dyr.

GIGANTERRA-LOGO.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her