Hugro Gnaver Bro Flexi 40 x 25 cm.

Hugro

HU39303-0

Monis anbefaler
Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Gnaver broen er den mest udbredte form for indretning til mindre gnavere hvor dyrene kan gå både under og over den fleksible bro.

En gnaver bro fra hugro indeholder stumper så man kan sætte den sammen med andre gnaver broer og på den måde lave lange broer til dyrene som de vil elske at kravle rundt på.

Også til krybdyr er gnaver broen meget brugt dog som huler.

Mål: 35 x 25 cm.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

54,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Gnaver broer er meget brugt til mindre gnavere men også store gnavere har stor glæde af de fleksible broer.

Oftest bruges de i bure som aktivering for dyrene hvor dyrene har muligheden for at kravle både under og oven på broen.

Gnaver broer er lavet af 100% naturligt og giftfrit materiale og kan med de medfølgende dele skrues sammen så flere broer kan sættes i forlængelse af hinanden.

Også til krybdyr kan gnaver broen udgøre en god støtte for dyrene, de fleksible broer kan bøjes i den facon man ønsker og kan laves til smalle høje huler eller lave lange huler.

Samtidig så kan gnaver broen give dyret en naturlig følelse da broen er lavet af ting som også findes i dens naturlige habitat.

Her hos monis har vi gennem en årrække brugt gnaver broer til vore skildpadder og vore mindre gnavere, begge er meget vilde med at bruge anordningen og skildpadderne kravler både over og under broen.

Samtidig har vi set potentialet i at bruge en gnaver bro med noget spagnum mos til små skildpadder da de på denne måde får et fugtskjul og vandet kan stadig fordampe der fra.

 

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her