Nekton-Drosophila Bananflue Medie

Nekton Nekton

NEKTON-Drosophila er et færdiglavet bananflue medie fremstillet af forskellige vitaminer, gær og et farvestof.
Med dette medie produceres bananflue kulturer inden for få sekunder, simpelthen ved at blande det med varmt vand. Fluerne i disse kulturer er ekstra store og meget næringsrige grundet sammensætningen af vitaminer og proteiner. Disse bananfluer opfattes som værende bedre af reptilerne på grund af farvestoffet i NEKTON-Drosophila.
Anvendelse: 1 del NEKTON-Drosophila bananflue medie blandes med 1,5-2 dele varm vand som  derefter omrøres.
Indhold: 250g eller 1000g

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

  • 250g Drosophila
  • 1000g Drosophila

59,95 DKK

inkl. moms

Hvordan ser jeg forskel på bananfluerne og hvad med mediet?

Bananfluen eller frugtfluen (drosophila) vokser, afhængigt af arter eller racer, sig op til 3,5 cm lang og ca. 1 mm tyk.

Hanen har et sort ende segment, Hunnen et brunt ende segment.

Anvendelsen af NEKTON-Drosophila er meget let og kræver ikke den stor indsats.

Anvendelse: 1 del NEKTON-Drosophila Bananflue medie blandes eller omrøres kort med 1,5 - 2 dele varmt vand (22-25 ° C) - og så er mediet klar til brug. Det kan ikke blive lettere!

Ingen kompleks blandinger, ingen lugt ved tilberedning af mediet.

Tilsætning af et par dråber eddike (frugt eddike) speeder kulturen op.

Konsistensen af ​​bananflue mediet kan styres ved tilsætning af vand. Det tilberedte medie vil flyde igen efter et par dage. Dette er beregnet til at give optimale levevilkår for flue maddikerne i kulturen.

Rumtemperaturen til avl skal være ca. 22-25 ° C. Æglægning fra bananfluerne ophører ved højere temperaturer.

Sådan laver du dine bananflue kulturer!

Når man laver bananfluer starter man altid med at spritte det område af man arbejder på, det vigtigt for at undgå melmider i kulturen.

Derefter forbereder du mediet som beskrevet her oven for.

Mediet kommes i bananflue bøtterne som kunne være disse eller ølkrus.

Efter mediet er kommet bøtterne puttes træuld i bøtterne.

Når dette er gjort tages en kultur med massere af fluer i og denne bankes ud i en skål med kalk, herefter rystes fluerne rundt i kalken, dette for at dræbe eventuelle melmider der kan sidde på fluerne.

Til sidst tages fluerne fra, enten ved hjælp af et stykke frugt eller de kan sis i et dørslag.

Hæld derefter 10-20 bananfluer i hver bøtte og sæt en skumklud oven på med en elastik.

Derefter er det blot at sætte kulturerne på hylden som naturligvis er rengjort inden nye kulturer sættes ind og så er der blot tilbage at vente.

Ingredienser og indholdsstoffer i Nekton-Drossophilla bananflue medie.

Sammensætning: Dextrose, kornprodukter, gær, sojaproteinisolat (GMO-fri), guargummi, saccharose, fructose, kiselsyre

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. Kg: 60 mg nikotinamid, 40 mg vitamin E, 20 mg pantothensyre (calcium-D pantothenat), 3,9 mg vitamin B1 (thiaminhydrochlorid), 39,600 I.U. vitamin A, 10 mg vitamin B2 (riboflavin), 4 mg vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 1,340 μg folsyre, 100 mg C-vitamin (L (+) - askorbinsyre), 60 I.U. vitamin D3, 8 mg vitamin K3 (thiaminhydrochlorid), 12 μg vitamin B12

Teknologisk additiv: Sorbinsyre Sensorisk additiv: Canthaxanthin

Skriv en anmeldelse

Nekton-Drosophila Bananflue Medie

Nekton-Drosophila Bananflue Medie

NEKTON-Drosophila er et færdiglavet bananflue medie fremstillet af forskellige vitaminer, gær og et farvestof.
Med dette medie produceres bananflue kulturer inden for få sekunder, simpelthen ved at blande det med varmt vand. Fluerne i disse kulturer er ekstra store og meget næringsrige grundet sammensætningen af vitaminer og proteiner. Disse bananfluer opfattes som værende bedre af reptilerne på grund af farvestoffet i NEKTON-Drosophila.
Anvendelse: 1 del NEKTON-Drosophila bananflue medie blandes med 1,5-2 dele varm vand som  derefter omrøres.
Indhold: 250g eller 1000g

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her