Morning Wood 85g

REPMW03

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt

Morning Wood er fra mærket Repashy Superfoods, og er foder til bænkebidere. 

For at lave det skal man tilsætte kogende vand. Hvis du tager 1 part pulver, skal der tilsættes 2-3 part kogende vand, ske medfølger. 

Når vandet er blevet tilsat, skal man sætte gelen i enten køleskabet eller fryseren.

I køleskabet kan det holde sig i op til 1 uge, og i fryseren kan det holde op til 6 måneder. 

Flere detaljer

På lager i Viborg

114,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Bænkebideren er et krebsdyr, som lever i skovbunden og i haver.
Da de har gæller kan de ikke leve steder hvor der er fuldstændig tørt. Du skal derfor sikre dig at der altid er fugtigt der hvor du holder dine bænkebidere. 

Hvis du holder bænkebidere, skal du udover at sikre dig at der er fugtigt, også sørge for at have en masse jord, blade og frønnet træ

Der findes 27 forskellige arter, de to mest almindelige arter er en stor grå en, som på dansk kaldes "Gråsvin" og på latinsk "Porcellio Scaber". Den anden almindelige art, er også grå, men dog en lidt lysere grå langs siderne, på dansk kaldes den "Skrukketrold" og på latinsk "Oniscus Asellus.

Der er også en speciel art, som man aldrig glemmer hvis man først har set den én gang. Denne art er kuglebænkebideren. Kuglebænkebideren kan rulle sin krop sammen, så den bliver til en lille rund kugle. Kuglebænkebideren ruller sig sammen hvis den bliver forstyrret, eller hvis dens levested bliver for tørt. 

Når bænkebider-hunnen bliver 2 år, er hun klar til at få unger. Efter parring ligger hun æg, æggene ligger i en lille rugepose, som befinder sig på hendes mave.
Bænkebidere kan blive op til 3-4 år.

Lige nu trender det faktisk at have mange forskellige arter af bænkebidere, mange er begyndt at bruge dem som hobby dyr, istedet for at fodre med dem, da de mange farver er flotte at kigge på.  

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her