Dragon Sepia skaller 1kg

Dragon Terraristik

DR-RS-82

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Skallerne indeholder masser af kalk, som vil være godt for dine dyr. 

De er lette at håndtere, alt du skal gøre er at placere dem inde i dit dyrs terrarie, også vil de efterhånden selv begynde at gnave i dem. 

I stedet for at lægge hele skaller ind til den, kan du også knuse dem så de bliver til pulver, og derefter drysse det oven på maden du giver til dyret. 

Du vil kunne serverer dem for næsten alle slags krybdyr, men læs op på arten inden du bare kaster dig ud i det. Det bruges primært til skildpadder, fugle mm.

Størrelserne varierer da der er 1 kg pr. pakke. 

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

234,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Hvad er sepiaskaller helt præcist?

Sepiaskaller er skellet fra Sepia blæksprutten. Du vil opleve, at skallen som regel er meget hård på den ene side, men lidt blødere på den anden. 

Sepiaskallerne stammer selvfølgelig fra havet, hvilket også gør, at de indeholder masser af kalk, salt og jod. Nogle dyr kan komme til at lide af jod og kalk mangel, i disse tilfælde vil sepiaskaller være oplagte at lægge ind i terrariet, eller drysse ud på maden. 

Du vil også selv kunne samle sepiaskaller. Hvis du tager til den jyske vestkyst og de nordøstlige jyske kyster, vil du kunne risikere at kunne finde dem, da det oftest er der de bliver skyllet op. Du skal dog sørge for at de er helt rene inden du tilbyder dit dyr dem. 

Skylning og vandskifte er vigtigt i flere uger før skallerne egner sig til dyrefoder da de ellers vil være alt for salte.

Hvorfor er kalk vigtigt?

Kalk er rigtig vigtigt at give dine dyr. Kalk er nemlig med til at opbygge knogler og holde dyrene sunde og raske. Det er særligt vigtigt blandt æglæggende dyr, da de har brug for masser af kalk, til at kunne producere deres æg. 

Mangel på kalk kan have store konsekvenser for dit krybdyr. Hvis eksempelvis en hun får for lidt kalk i dens kost, kan du opleve, at den begynder at tage fra dens egen knoglestruktur. Den vil derefter ende med at ofre sig selv for artens overlevelse. 
   Det vil føre til knoglebrud og dyrene vil i sidste ende dø af det. 

Du skal dog være opmærksom på, at kalk ikke kan redde dyrene alene. Kalk har nemlig behov for D3 vitamin for at kunne omsætte kalken til knogler. 

Hvis dit krybdyr får tilstrækkeligt med UVB, er det ikke altid, at det er nødvendigt med D3 vitaminen. De kan nemlig optage D3 vitamin gennem UVB strålerne

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her