Zoo Med Repti Calcium med D3

Zoo med

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Zoo Med ReptiCalcium®er et ultrafint udfældet kalciumkarbonattilskudmedD3 vitamin.

Det er etfosfor-frit kalktilskud tilkrybdyr og padder.

Fri for skadeligeurenheder (ikke fraøstersskaller).

Obs: Repti Calcium med D3 kan aldrig erstatte almindelige vitamin tilskud, men kan med fordel kombineres med dem.

Vælg mellem 85g og 226,8g

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

  • 85 g
  • 226,8 g

59,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 85 g
  • 226,8 g

Vælg
Antal

Zoo Med Calcium er specielt velegnet til reptiler og padder

De fleste reptil-ejere ved, at reptiler har brug for calcium og D3 vitamin.

D3 vitaminen gør reptilet i stand til at optage calcium, som dyrene bruger til at bygge knogler eller opbygge skallen omkring eventuelle æg.

Kalk er derfor en vigtig bestanddel af dyrenes daglige kost, og for krybdyr som ikke har uvb belysning eller som måske ikke får for meget uvb lys, er D3 vitaminen en meget vigtig del af deres kost.

Reptiler kan få for meget D3 vitamin, og man bør derfor se på det setup man har, inden man vælger at købe calcium med D3 vitamin.

For meget D3 vitamin kan føre til forgiftning, og i værste tilfælde døden for dyret.

Zoo Med Repti Calcium med D3 vitamin er specielt velegnet til leopard gekkoer, krone gekkoer, slanger, sumpskildpadder og andre delvist nataktive dyr, som ikke får uvb lys i det daglige.

Normalt ville dyrene i naturen kunne opnå at få disse vitaminer og mineraler gennem en naturlig kost, men i det at foderinsekter produceret på farme ikke altid har fået en garanteret varieret kost, er det yderst vigtigt at tilføre disse vitaminer og mineraler til deres kost.

Zoo Med Repti Calcium er en smule klumpet i det når det kommer ud af bøtten, og det er en smagssag om det er denne calcium man ønsker at bruge.

Alternativt anbefaler monis.dk Dragon Vit Calcium fra Dragon terraristik som er mere fin i det og minder mere om køkkenbordssalt.

Om man vælger denne type calcium eller en anden type med D3 vitamin i, er som sagt en smagssag og noget man som person må prøve sig frem med hvad man bedst kan lide.

Et eksempel på brugen af Zoo Med Calcium med D3-vitamin til insektspisere kan være at man tager og fylder lidt pulver i en plastikpose, herefter tage den mængde f.eks fårekyllinger man skal bruge (ca 12 stk pr ca 71 gram kropsvægt om ugen) putter dem i posen og ryster indtil alle fårekyllingerne er dækket med pulveret.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her