Zoo Med Repti Calcium med D3

Zoo med Zoo med

ReptiCalcium®er en ultrafint udfældet kalciumkarbonatmedD3 vitamin.

Det er etfosfor-fri kalktilskud tilkrybdyr og padder.

Fri for skadeligeurenheder (ikke fraøstersskaller)

Obs: Repti Calcium med D3 kan aldrig erstatte almindelige vitamin tilskud men kan med fordel kombineres med dem

Vælg mellem 85g og 226,8g

Flere detaljer

På lager i Viborg

44,95 DKK

inkl. moms

De fleste reptil ejere ved at reptiler har brug for calsium og D3 vitamin.

D3 vitaminen gør reptilet i stand til at optage calsium som dyrene bruger til at bygge knogler eller opbygge skal omkring eventuelle æg.

Derfor er kalk en vigtig bestanddel af dyrenes daglige kost og for krybdyr som ikke har uvb belysning eller som måske ikke får for meget uvb lys er D3 vitaminen en meget vigtig del af deres kost.

Reptiler kan få for meget D3 vitamin og man bør derfor se på det setup man har inden man vælger at købe calsium med D3 vitamin.

For meget D3 vitamin kan føre til forgiftning og i værste tilfælde døden for dyret.

Zoo Med Repticalsium med D3 vitamin er specielt velegnet til leopard gekkoer, krone gekkoer, slanger, sumpskildpadder eller andre delvist nat aktive dyr som ikke får uvb lys i det daglige.

Normalt ville dyrene i naturen kunne opnå at få disse vitaminer og mineraler gennem en naturlig kost, men i det at foderinsekter produceret på farme ikke altid har fået en garanteret varieret kost, er det yderst vigtigt at tilføre disse vitaminer og mineraler til deres kost.

Zoo Med Repti Calsium er en smugle klumpet i det når det kommer ud af bøtten og det er en smagssag om det er denne calsium man ønsker at bruge.

Alternativt anbefaler monis.dk dragon vit calsium fra Dragon terraristik som er mere fin i det og minder mere om køkkenbordssalt.

Om man vælger denne type calsium eller en anden type med D3 vitamin i er som sagt en smagssag og noget man som person må prøve sig frem med hvad man bedst kan lide.

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her