Gecko Nutrition - Jordbær og Banan

Gecko Nutrition

Monis anbefaler
Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Gecko Nutrition er en komplet diæt til frugt spisende gekkoer og andre øgler. Denne Gecko Nutrition er med jordbær og banan smag.

I Gecko Nutritions diæter, er der tilføjet frugt og insekt, da dette indeholder alle vigtige næringsstoffer til gekkoer.

Gecko Nutrition er et Tysk firma og alle deres produkter er produceret i Tyskland. Gecko Nutrition er et alternativ til Pangea, og har langt hen af vejen det samme sunde indhold til gekkoer.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

  • 50g - Jordbær og Banan
  • 100g - Jordbær og Banan
  • 250g - Jordbær og Banan

99,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 50g - Jordbær og Banan
  • 100g - Jordbær og Banan
  • 250g - Jordbær og Banan

Vælg
Antal

Hvad er Gecko Nutrition?

Gecko Nutrition med jordbær og banan er en sød blanding, som selvfølgelig også indeholder insekter. Insekterne er vigtige fordi de giver vigtige næringsstoffer, som gekkoerne skal bruge. 

Gecko Nutrition har mange forskellige smagsvarianter, så du også kan finde den smag dit dyr elsker. Gecko Nutrition har disse smage: banan, jordbær og banan, fig og banan, mango og banan, apricot og banan. De indeholder allesammen frugt + insekter.

Indeholdet af frugter samt insekter, giver en føde, som minder mest om den naturlige føde gekkoer vil optage. Selvom dette foder indeholder insekter, anbefaler vi stadig at du fodrer med levende insekter 1-2 gange om måneden. Dette er for at lade dit dyr jage efter foderet og have en naturlig tilgang til det.

En uåbnet pose kan holde i op til 2 år, så du behøver ikke bekymrer dig omkring at det render på dato før du får det brugt.

Hvordan bruger jeg Gecko Nutrition?

Det er faktisk super nemt. Bare følg disse simple steps.

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Opbevar Gecko Nutrition et køligt og tørt sted efter åbning. Ny lavet portion af mad, kan gennem i køleskabet i 3-4 dage.

Ingredienser i Gecko Nutrition Jordbær og Banan

Banan, Jordbær, Insekter (soldaterflue larve, buffaloorm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Alle disse ingredienser er med til at give en lækker smag, samt alle de rigtige næringsstoffer så dit dyr kan trives bedst muligt.

Analyse af Gecko Nutrition Jordbær og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her