Gecko Nutrition - Apricot og Banan

Gecko Nutrition

Monis anbefaler
Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Gecko Nutrition med Apricot og Banan smag. Gecko Nutrition indeholder frugter og insekter, som er lige præcis det frugtspisende gekkoer / øgler gerne vil have. Samtidig med at det indeholder vigtige proteiner og næringsstoffer.

Dette kronegekko / øgle foder, er en komplet diæt, så du behøver ikke tilføje noget andet end dette foder. Vi anbefaler dog hos Monis at du stadig fodrer med levende insekter 2 gange om måneden, for at udfordrer dit dyr og aktivere dets jagtinstinkt. 

Gecko Nutrition poserne findes i to størrelser, 100g og 200g.

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

  • 50g - Apricot og Banan
  • 100g - Apricot og Banan
  • 250g - Apricot og Banan

99,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 50g - Apricot og Banan
  • 100g - Apricot og Banan
  • 250g - Apricot og Banan

Vælg
Antal

Gecko Nutriton er af høj kvalitet

Gecko Nutrition er et foder lavet i Tyskland, og er af høj kvalitet. Gecko Nutrition har 5 forskellige smagsvarianter, så er denne ikke den rette til dit dyr, kan det være en af de andre passede perfekt.

De 5 smagsvarianter der findes er: Banan, Mango og Banan, Jordbær og Banan, Fig og Banan samt Banan. Nogle krybdyr kan nemlig godt være ret så kræsne, også er det perfekt for dig, at der findes 5 forskellige smagsvarianter, så skal der nok være noget dit dyr også kan lide.

Hvorfor burde jeg vælge Gecko Nutrition?

Du burde vælge Gecko Nutrition fordi det er et effektivt foder, som har vist sig at være noget frugtspisende gekkoer / øgler elsker. Samtidig er Gecko Nutrition en komplæt diæt, som gør det nemt for dig. Du skal ikke tænke på at foder med 5-6 forskellige ting, du har 1 foder, som indeholder alt.

Det er samtidig super nemt og hurtigt at blande en gang foder op til dyr. Du slipper for at stå og lave foder hver dag, og hvis du har travlt eller kun er kort tid hjemme, kan du hurtigt blande en god næringsrig gang foder op.

Fodervejledning af Gecko Nutrition Apricot og Banan

1. Mix 1 del pulver med 2 dele vand (kan godt virke ret vandet i starten, men burde blive tykkere efter nogle minutter, skal gerne være ligesom ketchup).

2. Foder gives alt efter behov og opførsel af gekkoerne, men det anbefales 2-3 gange om aftenen ugeligt.

3. Alle rester skal fjernes indenfor 24 timer.

Ingredienser i Gecko Nutrition Apricot og Banan

Banan, Mango, Insekter (soldaterflue larve, buffaloorm, fårekylling), Valleproteinisolat, Miscellar Casein, Daddel, Ærteprotein, Brun ris, Monocalciumphosphate, Kokosnød, Calciumcarbonat, Bi pollen, Honning, Gulerod, Rødbede, Magnesium Oxide, Calcium Citrate, Hawaiiblomst, Gurkemejerod, Brune alger, Hvedestivelse, Spirulina og smag.

Analyse af Gecko Nutrition Apricot og Banan

Rå protein: 25%; Uorganisk stof: 9%; Rå fedt: 5%; Rå fibre: 3%; Calcium: 2,2%; Fosfor: 1,1%

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her