57g Pangea Fruit Mix™ Banana Apricot Gekko Foder

Pangea

PFMCA02

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop
PangeaFruitMixBananAbrikosKompletGekko foder

Dettegekkofoderer produceret med et højerefedt- og proteinindhold, end de andre versioner af Pangea men stadigyderstvelsmagende
 
Foderet indeholdertreanimalskbaseredeprotein kilder. micelcasein, hele ægogvalleproteinisolat hvorved der opnåes enkomplet proteinkombination
Foderet kan bruges uden brug af insekter.
pangea%20logo.png

Flere detaljer

På lager i Viborg - levering 1-3 dage

144,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal
TilføjelseInsektertil kosten

Pangea Fruit Mix™ BananaApricoter fremstilletsom en komplet diæt til dine gekkoer. Selv om detikke ernødvendigt at tilbydeinsekternår du fodrer med dette produkt anbefales det dog at fodre med insketker en gang i mellem da dette er godt for gekkoens fysiske samt mentale helbred og den dermed får en mere naturlig adfærd.

 
Vi har valgt at tage dette produkt ind hos monis efter længere overvejelser da vi skulle finde en erstatning for Dragon Fruit Power Food, og efter at have testet dette produkt hos nogle af vore kunder var der ingen tvivl om at dette var produktet som sammen med de andre Pangea Fruit Mix™ kunne udgøre det for det udgåede produkt.
Testpersonerne fortalte at dette produkt gav tomme skåle efter natens fodring og at dyrene virkede mere aktiive efter at de begyndte at bruge dette pridukt sammenlignet med andre producenters lignende produkter.
Efter at have gennemlæst den PHD afhandling som var lavet omkring produktet kunne vi konstatere at Pangea Fruit Mix levede op til de forventninger vi havde til et nyt produkt.
Derfor bærer Pangea Fruit Mix™ nu kvalitets stemplet fra monis.dk som er din sikkerhed for et enestående kvalitets produkt.
 
Sådan gør du:
Brug PangeaFruitMixBananAbrikosKomplet2-3 gangeom ugen. Bland1 delpulvertil 2 delevand, tilsæt vadnet i små portioner til du opnår den ønskede konsistens.
Fjern og udskift skålen efter max 48 timer eller oftere hvisforholdene ervarme og fugtige på den måde undgår dumugog /ellerbananfluer.
 
Opblandet foder kan holde sig i op til 7 dagei køleskab.
Åben tørmix kan holde i ca 6 måneder vedstuetemperatureller 1år i køleskab eller frysert.
 
Uåbnet poser har en holdbarhed på 2 år.
 
Det anbefales at give inskekter 1-2 gange ugentligt men dine dyrs behov dækkes af dette foder så dette er ikke en nødvendighed.

 

Ingredienser:TørredeBanana, Tørrede abrikoser,micelcasein, Heletørrede æg, valleproteinisolat, dicalciumphosphat, calciumcarbonat, lecithin,TørretGulerod, carrageenan,Betaglucanbipollen, Direkte mikroorganismer til foder(Tørret Aspergilusniger, Aspergillus oryzae,Bacillus subtilis,Bifidobacteriumbifidum, Enterococcusfaecium, FermentationProducts), Mixedtocopheroler,cholinbitartrat, ferrosulfat, betakaroten, kaliumklorid, inositol,niacin,Kelpmåltid, ascorbinsyre, cholecalciferol, natriumchlorid,riboflavin,thiaminmononitrat, vitaminA, biotin, pyridoxin-hydrochlorid, folinsyre, kaliumsorbat,svovl, zinkoxid, vitaminB12.

GaranteretAnalyse:RåproteinMin23%, RåfedtMin5,5%, træstofMax8%, MoistureMax8%
pangea%20logo.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her