57g Pangea Fruit Mix™ Banana Apricot Gekko Foder

Pangea

PFMCA02

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop
Pangea Fruit Mix Banan Abrikos Komplet Gekko foder

Dette gekko foder er produceret med et højere fedt- og proteinindhold, end de andre versioner af Pangea men stadig yderst velsmagende
 
Foderet indeholder tre animalsk baserede protein kilder. micelcasein, hele æg og valleproteinisolat hvorved der opnåes en komplet protein kombination
Foderet kan bruges uden brug af insekter.
pangea%20logo.png

Flere detaljer

På lager i Viborg - levering 1-3 dage

99,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal
Tilføjelse Insekter til kosten

Pangea Fruit Mix™ Banana Apricot er fremstillet som en komplet diæt til dine gekkoer. Selv om det ikke er nødvendigt at tilbyde insekter når du fodrer med dette produkt anbefales det dog at fodre med insketker en gang i mellem da dette er godt for gekkoens fysiske samt mentale helbred og den dermed får en mere naturlig adfærd.

 
Vi har valgt at tage dette produkt ind hos monis efter længere overvejelser da vi skulle finde en erstatning for Dragon Fruit Power Food, og efter at have testet dette produkt hos nogle af vore kunder var der ingen tvivl om at dette var produktet som sammen med de andre Pangea Fruit Mix™ kunne udgøre det for det udgåede produkt.
Testpersonerne fortalte at dette produkt gav tomme skåle efter natens fodring og at dyrene virkede mere aktiive efter at de begyndte at bruge dette pridukt sammenlignet med andre producenters lignende produkter.
Efter at have gennemlæst den PHD afhandling som var lavet omkring produktet kunne vi konstatere at Pangea Fruit Mix levede op til de forventninger vi havde til et nyt produkt.
Derfor bærer Pangea Fruit Mix™ nu kvalitets stemplet fra monis.dk som er din sikkerhed for et enestående kvalitets produkt.
 
Sådan gør du:
Brug Pangea Fruit Mix Banan Abrikos Komplet 2-3 gange om ugen. Bland 1 del pulver til 2 dele vand, tilsæt vadnet i små portioner til du opnår den ønskede konsistens.
Fjern og udskift skålen efter max 48 timer eller oftere hvis forholdene er varme og fugtige på den måde undgår du mug og / eller bananfluer.
 
Opblandet foder kan holde sig i op til 7 dage i køleskab.
Åben tør mix kan holde i ca 6 måneder ved stuetemperatur eller 1 år i køleskab eller frysert.
 
Uåbnet poser har en holdbarhed på 2 år.
 
Det anbefales at give inskekter 1-2 gange ugentligt men dine dyrs behov dækkes af dette foder så dette er ikke en nødvendighed.

 

Ingredienser: Tørrede Banana, Tørrede abrikoser, micelcasein, Hele tørrede æg, valleproteinisolat, dicalciumphosphat, calciumcarbonat, lecithin, Tørret Gulerod, carrageenan, Beta glucan bipollen, Direkte mikroorganismer til foder (Tørret Aspergilus niger, Aspergillus oryzae , Bacillus subtilis, Bifidobacterium bifidum, Enterococcus faecium, Fermentation Products), Mixed tocopheroler, cholinbitartrat, ferrosulfat, betakaroten, kaliumklorid, inositol, niacin, Kelp måltid, ascorbinsyre, cholecalciferol, natriumchlorid, riboflavin, thiamin mononitrat, vitamin A, biotin, pyridoxin-hydrochlorid, folinsyre, kaliumsorbat, svovl, zinkoxid, vitamin B12.

Garanteret Analyse: Råprotein Min 23%, Råfedt Min 5,5%, træstof Max 8%, Moisture Max 8%
pangea%20logo.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her