227g Pangea Fruit Mix™ Med insekter Gekko Foder

Pangea

PFMCI08

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop
PangeaFruitMix With Insects KompletGekko foder

Dettegekkofoderer produceret med rigtig insektprotein og egner sig til alle frugtspisende gekkoer.
Både unger og voksne dyr kan fodres med denne komplette foder og foderet ligner meget den velkendte watermelon mango, som benyttes til vedligeholdelse af dyr.
Kan gives uden brug af insekter.
Se mere info.

pangea%20logo.png

 

Flere detaljer

På lager i Viborg - levering 1-3 dage

274,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

PangeaFruitMixmed insekter erdet nyeste skud på stammen i serien af foder til gekkoer fra amerikanske Pangea

Firmaet har skabt en komplet gekko foder med rigtig insekt protein og stadig med de naturlige frugter som deres andre produkter indeholder.

Foderet har vist sig at have et stort afsæt hos stort set alle frugtspisende gekkoer, og firmaet kalder dette produkt for deres til dato største succes blandt de fodertyper de har produceret.

Insekterne som benyttes i den nye PangeaFruitMix  med insekter er produceret på en nordamerikanskegård  som er økologiskcertificeret.

Dette betyder at insekterne er garanteret fri for sprøjtegifte og dermed er foderet 100% sikkert for dig at benytte til dine dyr.

Ud over dette er ingredienserne inden sammenblanding behandlet således at der er usædvanliget lave niveauer afoxalsyrerog andreanti-næringsstoffer.

Dette for at sikre en optimal optagelse af calcium som giver dyrene stærkereknogler ogstoreægproduktion.

Kombination af insekter som proteinkilde og frugter medaminosyrer giver en kost som ikke kommer tættere på gekkoernes naturlige kost.

Inden frigivelsen af denne nye variant er denne nye foder testet i en periode påtoår, hos Pangeapå en afde største samlinger afgekkoeri verden.

Dette betyder at du som forbruger ikke behøver at føle dig utryg, eller have en følelse af at dette nye foder bare er noget der er skabt for at tjene penge.

Foderet er produceret med den samme kærlighed til dyrene som altid og med de bedste ingredienser, samt med naturen som reference, for at skabe en så god foder så muligt, som ligger så tæt på dyrenes naturlige fødeemner så muligt.

Du behøver ikke fodre med insekter hvis du fodrer med denne frugt mix, men monis.dk anbefaler at man giver insekter 2-3 gange i måneden.

Dette for at stimulerer dyrenes jagtinstinkt og give dem en bedre mulighed for at opføre sig naturligt og give dem bedre trivsel.

Ingredienser:TørretBanan, MicellarCasein,Tørretabrikos,Insekt Mel, Rice Mel, tørret kokos, tørretPapaya, valleproteinisolat, dicalciumphosphat, calciumcarbonat, Lecithin, NaturligGuava Blomster, tørretAspergillus niger ekstrakt,tørretAspergillus oryzae ekstrakt,TørretBacillussubtilius ekstrakt, TørretBifidobacterium ekstrakt, TørretEnterococcus faecium ekstrakt, BlandetTocopheroler, cholinbitartrat, ferrosulfat,betakaroten, kaliumklorid, Inositol, niacin, KelpMeal, ascorbinsyre, Cholecalciferol, natriumchlorid, riboflavin, thiaminmononitrat, vitaminA, biotin,pyridoxinhydrochlorid, folinsyre, kaliumsorbat, svovl, zinkoxid, vitaminB12.

GaranteretAnalyse:RåproteinMin22%, RåfedtMin 4,2%, træstofMax8%, MoistureMax8%

pangea%20logo.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her