Dragon Foderklid 10L

Dragon Terraristik

DR-NOS020

Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Futter kleie er en grundigt sammensat foder til foder dyr som sikrer at dyrene får en god og varieret kost.

Med denne foder er der 20 års erfaring bag ved sammensætningen og foderet sikrer at foderdyrene får en diæt der ligger sså tæt op af den naturlige føde.

Du sikrer dermed at foderdyrene ikke bliver et krudtfoder for dine reptiler men faktisk giver en god og nærende kost til dit dyr.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

99,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Futterklei er sammensat med forskellige vitaminer og mineraler som er kombineret med en flagefoder bestående af forskelligt proteinrigt foder og hvede flager.

Dette giver dine melorm, zophobas og buffalo orm den ultimative foderstand og dermed også det bedste foder til dine dyr.

Futterklei er udviklet i samarbejde mellem dragon terraristik og nogen af verdens førende foderdyrs producenter for som også bruger det i deres produktion.

Dette giver insekterne en optimal sammensætning i forhold til hvad dine dyr har behov for og det eneste du skal gøre er at give dine melorm, zophobas eller buffalo orm lidt gullerod en gang i mellem.

En bøtte med 10 l futterklei strækker til ca. 5-20 kg melorm, buffalo orm eller zophobas.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her