Dragon - High Spot Halogen

Dragon Terraristik

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

High Spot pæren fra Dragons funktion, er ikke kun at udsende behageligt lys, men sørger også for at øge temperaturen i terrariet. Lyset som pæren udsender, sørger for, at terrariet bliver perfekt oplyst, så du kan se den mindste detalje inde hos dit krybdyr. 

Dragons High Spot egner sig i terrarier som eksempelvis tropiske og ørken terrarier. 

Pæren har en levetid på op til ca. 2.500 timer og er let at installere. 

Pæren fås i 30W, 50W, 75W og 100W

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

  • 50W
  • 75W
  • 100W
  • 30W

59,96 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 50W
  • 75W
  • 100W
  • 30W

Vælg
Antal

Halogenpærer

Halogenpærer benyttes til mange forskellige ting, både indendørs og udendørs. Du kan benytte pæren på to måder indendøre (sikkert også flere), du kan bruge den i en miniature verden, nemlig inde hos dit krybdyr.

Med en halogen pære har du en to-i-en pære. Dine krybdyr modtager både en dejlig belysning, men får også samtidig godt med varme.

Pæren kan anvendes på lidt forskellige måder, man kan enten bare tilslutte pæren til en fatning, så der er lys og fuld varme på, dog er det svært at styre. Dit krybdyr kan ende med at få for meget varme og i værste tilfælde blive syg og dårlig af det, så det er måske ikke altid den bedste løsning at vælge, dog afhænger det af hvor meget varme dit dyr kan tåle.
Den anden anvendelsesmetode er at tilslutte en dimming termostat til pæren, så du selv kan kontrollere hvordan temperaturen i terrariet skal være, dette sikrer, at du kan ramme præcis den temperatur, som dit dyr er vant til at have i naturlige omgivelser. 

Du kan få pæren i forskellige størrelse watt, watt størrelsen afhænger af terrariets størrelse. 

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her