Dragon - Columnea Plastik Ranke

Dragon Terraristik

DR-GAS016

Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Columnea Ranke er en hængende plastik plante fra Dragon som er en glimrende plastik imitation af planten Columnea erythrophaea som forefindes i mexico.

Planten er meget dekorativ med sine orange blomster og gør sig godt i både semi ørken terrarier eller regnskovsterrarier.

Planten har en længde på 75 cm.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

Denne vare er ikke længere på lager

289,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Dragon Columnea Ranke er en fantastisk imitation af planten Columnea Erytrophea som også kendes under navnet fløjls ranke.

Planten er særdeles dekorativ med sine orange blomster og er hjemhørende i det sydlige Amerika så som Mexico og Argentina.

Selve plante arten Columnea er opkaldt efter den italienske botanist Fabius Columna (1567-1640) som skrev om denne art i en af de første bøger med koberstiks illustrationer.

Selve planten er at finde i regnskovs områder og den tåler derfor ikke udtøring i naturen.

Derfor er denne plastikplante et naturligt valg til regnskovsterrarier hvor man har sydamerikanske arter gående i terrarier.

Planten er perfekt til højere terrarier hvor den kan sættes fast på ruder eller lignende med en sugekop eller i en korkbaggrund.

DRAGON-plast planter behøver ikke lys, har en lukket, glat overflade og gør det umuligt for bakterier og svampe at sætte sig i den.

Rengøring sker med lidt vand hvis det er nødvendigt.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her