Dragon - Orkide Blade

Dragon Terraristik

DR-GAS104

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Orcideer er svære at holde i meget fugtige terrarier, typisk får de for meget vand hvorved rødderne rådner og planten dør

Dragons Orcidblade er en imitation af den rigtige Philanopsis orkide som mange allerede kender og har erfaringer med

Men modsat mange andre producenter er denne plastik plante uden blomster og kan derved blende mere naturligt ind

Den stikkes i baggrunden og rengøres med vand

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

49,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Dragon orkide blade er en plastikplante der imiterer den rigtige philanopsis orkide som mange kender fra planteskolerne.

Modsat mange andre producenters er denne orkide kun lavet med blade, hvilket gør at den lettere blender ind sammen med alt det andet og ser ægte ud.

Planten har 5 blade som kan formes efter eget ønske.

Perfekt til regnskovsterrarier hvor man har en meget høj fugtighed og derved svært ved at holde levende orkideer der kræver et relativt tørt miljø.

Plastikplanten kan sagtens benyttes i terrarier med levende planter, det eneste det kræver er at man stikker den ind i baggrunden med den spidse ende som sidder i bunden af planten.

Ved rengøring kan du vælge at fjerne planten og vaske den under vandhanen for derefter at placere den igen det samme sted...

En smart løsning både til dig der har et bio terrarie som gerne vil have en orkide men ikke kan holde en levende i live og til dig som bare gerne vil holde det simpelt og nemt at vedligeholde med plastikplanter.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her