1000g Levende melorme

Monis

LF500

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Melorme

Dansk Navn: Melorme

Latinsk Navn: Tenebrio Molitor

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: 20 mm

Indhold:  1000g Pr. Rør

Bestillingsvar: Hvis udsolgt bestilles Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

På lager i Viborg

169,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Melorme bruges til rigtig mange dyr bla. bruges melorme til fugle og fjerkræ. Her viser forskning at æglægningen og fjerdragt bliver markant bedre hvis man giver melorme til sine dyr.Melormen er meget fedtholdig og også proteinholdig dette gør den ideel til bla. prydfugle.Også reptiler spiser melorme, man bør dog tænke over at melormen er meget fed i det og den bør ikke gives til reptil unger i det den har det såkaldte exo skelet som er svære for reptil unger at fordøje.Exo skelettet kan ved reptil unger give forstoppelse som kan føre til døden, overvej derfor om du vil give dine reptil unger melorme.

Opbevaring af levende melorme:

Melorme er bedst at opbevare i køleskabet ved 5-8 graders varme i en plastkasseellerspandmedglatte kanter. Modtager du melorme i en papkasse vil de med tiden gnave sig gennem pappet og ud af kassen. Plast kassen skal gerne have et circa mål på25x 40x 10cm (L x B x H) andbefaling pr. kg melorme.

Optimal temperatur hos dine levende melorme:

Opbevaresså køligt som muligt dog ikke mindre end en 5-8 graders varmei køleskabet. Melorme må ikke placeres idirekte sollys.

Fodring af levende melorme:

Knust ellerhel-hvede brødplushver anden dagnogle stykker afæbleeller gulerod. Svampevæksti beholderen forhindresved ikke at givefor meget væskeholdigtmad. Tilføj kun nyefødevarer, nårdet tidligere tilsatte er spist. Du kan også med fordel benytte Dragon Futterklei til dine melorme da dette booster dem og giver dem større foderværdi.

Optimering af foderinsektet:

Viråder dig til atoptimerenæringsværdien afmelormene ved at tilføje dencalcium-ogvitamin pulver til maden dagen før du har tænkt dig at bruge dem til fodring. Her kan det anbefales at benytte Dargon Vit calsium og multivitamin eller lignende produkter.

Indhold Pr. 100g levende melorme

Råaske 3,4%

Råfiber 6,5%

Vandindhold 2,4%

Råprotein 45,1%

Råfedt 37,2%

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her