Producenter Der er 14 producenter

 • Agrobs

  Agrobs er en tysk producent, som producerer Pre Alpin.

  Pre Alpin er et super godt fuldfoder til skildpadder.

  Pre Alpin er 100% økologisk og er helt fri for kunstige smagsstoffer og konserveringsmidler.
  Alt Pre Alpin kommer fra de tyske alper. 

  Producenten har fået enormt mange efterspørgsler på, om Pre Alpin til heste, ikke også er det samme som Pre Alpin Testudo, og det er langt fra det samme, da Pre Alpin Testudo er egnet til skildpadder. 

 • Arcadia reptile

  Arcadia reptile sælger belysning og lidt vitaminer. Dog er dette firma mest kendt for deres belysning, de laver nogle rigtig gode produkter. Det er noget af det bedste der er på marked. De går meget op i det skal være så naturligt som muligt så reptilen kan leve så normalt som muligt. De fleste krybdyr skal jo have godt med varme, vand og næringsstoffer. Det er det Arcardia retiles fokusere på.

 • Black Panther

  Black Panther Zoological bliver produceret i USA.

  Black Panther Zoological producerer gekkofoder og andet tilbehør til gekkoer. 

  Deres gekkofoder er udviklet til frugtspisende gekkoer. Gekkofoderet indeholder frugt og insekter. 

  Deres produkter indeholder ingen mælk og ingen laktose, hvilket gør, at Black Panther Zoological skiller sig ud i forhold til de andre producenter. 

  0 varer

 • Dragon Terraristik

  Dragon Terraristik laver terrarie produkter på egen fabrik i tyskland, deres unikke kvalitet og design gør dem eftertragtede i hele europa.

  Dragon har vundet en pris for bedste reptil produktion.

  De produkter de er mest kendt for er deres jelly, deres UV belysning, deres reptilskåle, deres naturlige dekorations materiale samt stort og bredt udvalg af bundlag.

 • Exo terra

  Exo terra er et stort firma inde for krybdyrs branchen. Exo terra designer nogle af deres produkter selv, det vil sige de ligger meget i den stilfulde klasse. Exo terra har meget fokus på at informere deres kunder, derfor indblande dem i så meget som muligt. De havde endda også en app hvor man kan følge med i hvad der sker. Men alt i alt nogle lækre designs og stilfulde produkter.

 • Hugro

  Det hele startede med en lille ide i en garage, men pludselig voksede HUGROs sortiment ekstremt på grund af ideer og forslag fra kunder, opdrættere, partnere samt den specialiserede handel. I mellemtiden har forskellige beddings, mad og bur tilbehør bygget den store HUGRO produktportefølje. Günter ham der stiftede HUGRO er en naturelskende person, og han lægger stor vægt på kvalitet og bæredygtighed. Et koncept der virker! 1990 HUGRO er blevet hædret for deres hampedragt med "European Pet Product Award". 2007 blev HUGRO Active Bedding "Bedding for Aviaries" fremstillet af hampepellets vandt Innovationskonkurrence DeZooFa 2007.

 • Komodo

  De er stolte over deres forpligtelse til at forbedre reptilpleje. Komodo er særlig kendt for deres UV-belysning til krybdyr, og det er klart noget af den højeste kvalitet belysning. De arbejder hårdt på at forbedre standarderne og give større fordele i alle faser af processen med kæledyrsbeskyttelse, fra udvikling af deres produkter og deres service til forbrugertilfredshed og forbedringer i reptilvelfærd. De går super meget op i pleje derfor er den helt i top.

 • Lucky Reptile

  Lucky Reptile er en producent som laver lidt af det hele, de laver ting fra et komplet terrarium til foder. De har endda både plastik og normale planter. deres filosofi er at kun lave produkter, de også vil bruge selv og som har en fordel for brugeren og dyret. Lucky reptiles udvikler sig hele tiden og kommer tit ud med nye produkter. Det gør derfor lucky reptiles en lidt mere moderne producent, da den jo holder sig opdateret. 

 • Nekton

  Nekton er en tysk familie virksomhed, som har eksisteret siden 1967. Nekton er en producent, som producerer vitamin, mineral og protein pulver til dyr.

  Nekton-S og Nekton-R var de første produkter på markedet indenfor fugle, under varemærket Nekton.

  Alle Nektons produkter er udviklet, testet og brugt på selvskabets egne dyr.

  Der bliver hele tiden holdt øje med vitamin/mineral pulveret af en kvalitetskontrollør, så man skal ikke være bekymret for om deres kvaltiet er god nok. 

 • Reptiles Expert

  Vi elsker vores krybdyr. Men at finde de rigtige produkter til vores dyr er det ikke let. Alt for ofte har vi været skuffet over kvaliteten til de penge. Derfor har vi testet i årevis med fokus på høj kvalitet og gode priser. Resultatet er et eksklusivt udvalg af nøje kontrollerede UVB belysning og næringsprodukter til krybdyr. Dette førte os til at starte REPTILES EXPERT WebShop. Vores mærke REPTILES EXPERT tilbyder udelukkende et koordineret udvalg af eksperter til perfekt pleje og avl af krybdyr - i øjeblikket i UV-belysningssegmentet. Vi styrer kvaliteten og sælger direkte til slutbrugere - uden de store omkostninger ved markedsføring, emballage og grossister.

  0 varer

 • Zoo med

  Zoo Med er en producent fra USA, som producerer terrarier og har bl.a. et stort udvalg til sumpskildpadder. 

  Zoo Med går ekstra meget op i bæredygtighed.

  Zoo Med betaler folk for at gå ved floder og strande, hvor de så samler plastik sammen som ligger rundtomkring på bredder. Zoo Med genbruger derefter alt den samlede plastik. 

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her