Fodringspincet 30cm

Monis

MAPS063

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Denne pincet måler 30cm og er lavet i rustfrit stål. Den har et takket design i bunden af pincetten, for at sikrer et godt greb om det man holder ved.

Pincetter bruges i krybdyrs verden til mange ting. Det de er mest brugte til er dog at fodrer sit dyr. Mange som ikke bruger pincet, har nok prøvet at blive bidt / få hænderne i klemme i dyrets mund. Ved brug af en pincet sørger man for at dyret forbinder pincetten med foder, og ikke dine hænder.

Dette gør det også rare for en selv, hvis man f.eks. bare vil snakke lidt med sin skægagame, så tror den ikke der er mad på vej.

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

59,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Pincet til krybdyr

Man kan bruge denne pincet til fodring af skægagmer, sumpskildpadder, slanger, firben, gekkoer, øgler, vandagamer, varaner og teguer.

Pincetten er perfekt til fodring med insekter, mus eller rotter og sikrer man ikke får hænderne i klemme i dyrets mund.

En pincet kan sagtens bruges til andre ting en bare at give foder. Man kan også bruge den til at rengøre eller til at håndtere et aggressivt dyr. 

Selv hvis man har startet med at foder fra hænderne, kan man altid vende dyret til at nu er det pincetten der betyder mad. Både dit dyr og dig vil sætte pris på at slippe for bid.

Holder ,man hvirvelløse dyr såsom skorpioner, edderkopper, bænkebidere eller biller, er pincetten også super nyttig. Du kan nemt pille et par stykker af disse op med pincetten, uden der sker nogen skade på dyrene.

Hos Monis har vi pincetter i 20cm, 25cm30cm og 45cm med vinkel.

Hvorfor bruge en pincet til krybdyr?

  • Gør fodring nemt
  • Slipper for bid / få hænderne i klemme i dyrets mund
  • Bruges til rengøring
  • Kan bruges til håndtering af aggressive dyr
  • Måler 30cm, så kan foder selv de store slanger
  • Takket greb, som sikrer et fast og godt greb
  • Kan fjerne skuret hud

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her