Zoo Med Creatures Fodrings Pincet

Zoo med

ZM-CT-20E

Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Creatures Glow In The Dark Pincetten er perfekt til dig der holder Spindlere som skorpioner og edderkopper eller insekter. Pincetten sikrer både dig og dit dyr, så ingen af jer kommer til skade.
pincetten er selvlysende og bliver aktiveret af Creatures LED Black Light.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

39,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Sikkerhed og kontrol

Pincetten sikrer et godt greb om det foder dyr du har samlet op og giver en god kontrol over fodringen. pincetten er perfekt til dig der vil have første parket til fodringen og samtidig vil følge med i hvor meget dit kæledyr får spist. 
Pincetten Lyser i mørke og under LED Black Light fra Creatures serien. Pincetten er en del af Glow In The Dark, som er lanceret specielt til hvirvelløse dyr. 

Pincetten er lavet i klar selvlysende plast der lyser blåligt og måler 15,24 cm eller 6" 

en del af Glow in the Dark serien

Pincetten er lavet som en del af Glow In The Dark serien der også indeholder en Skål der er indrettet til at holde Insekt Jelly eller vand gelé kugler, et Thermo/hygrometer der både holder øje med temperatur og luftfugtighed samtidig med at den lyser i mørket. og som sidste skud på Glow In The Dark har vi Cholla Branch der er en selvlysende dekorations gren. 

Alle Glow In The Dark produkter bliver aktiveret af LED Black Light udover at være selvlysende 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her