Regnorme Nightcrawlers Dendrobeana 15 Stk.

Monis

LF526

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Nightcrawlers Dendrobaena

Dansk Navn:Regnorm

Latinsk Navn:Dentrobeana spec

Produktionsland: Tyskland

Størrelse:  7-10 cm

Indhold: 15 stk. Pr. æske

Bestillingsvar: Mandag kl 7:00

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

På lager i Viborg

29,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Regnorm er et overset emne af mange krybdyrs ejere. Regnorm bruges til stort set alle kødædende reptiler og padder, ormene er ligeledes gode at bruge på fisketuren til at sætte på krogen. Dette er den almindelige regnorm som man kan grave op i haven, denne er dog avlet til reptil foder og man undgår derfor parasitter som kan medfølge ormene man graver op i haven. Rigtig mange reptiler elsker regnorm det væres sig landskildpadder, sumpskildpadder, varaner, gekkoer, firben, agamer og andre øgler. De er lette at opbevare i det de bare opbevares i køleskabet og kræver ingen mad. Regnorm er også fabelagtige til en lille fisketur med prop, og med dem i køleskabet behøver man ikke ud og fatte spaden. Du kan læse meget mere om opbevaring og temperatur her:

Opbevaring:
Regnorm (Dentrobeana) opbevares i den emballage de ankommer i.  Emballagen opbevares køligt enten i en kold garage eller i køleskabet.
Temperatur:
Regnorm skal opbevares ved en temperatur mellem 5 og 8 grader. Temperaturen må aldrig komme over 8 graders varme i en længere periode da ormene så vil dø, det er derfor bedst at opbevare dyrene i køleskabet.
Fodring:
Regnorm skal ikke fodres, de får foder i den medfølgende jord. Det kan være nødvendigt at udskifte jorden en gang hver måned da jorden ellers vil mugne og slå ormene ihjel.
Indhold Pr. 100 g.
Der er ingen data tilgængelig omkring regnorms indhold.
faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her