Nedsat pris! Nekton-Desi-Natural Gel 30ml til behandling af sår hos hund, kat, marsvin, krybdyr og padder uden brug af kemi.

Nekton-Desi-Natural Gel 30ml

Nekton

NEK2620030

Nekton-Desi-Natural gel er et middel til pleje af sår hos dyr uanset hvilket dyr du har med at gøre.

Gelen har samme effekt som Nekton-Desi-Natural på spray men den fedtede gel gør at midlet forbliver på den beskadigede overflade.

Modsat mange andre midler som indeholder sprit eller anden form for desinficernede kemi er Nekton-Desi-Natural Gel 100% biologisk nedbrydelig og har samme effekt som kroppens hvide blodlegemer.

Gelen smøres direkte på det beskadigede sted og da gelen er 100% naturlig er der ikken nogen grund til fastholdelse eller på anden måde tvang af dyret.

Indhold 30 ml.

Flere detaljer

På lager i Viborg

Time left:

87,47 DKK

inkl. moms

124,95 DKK inkl. moms

-30%

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt

Sådan bruger du Nekton-Desi-Natural Gel.

Nekton Desi Natural gel trykkes ud af flasken i toppen på en finger og smøres derefter i et tyndt lag på det beskadigede sted.

I det midlet ingen kemi indeholder kan Nekton Desi Natural påføres uden tvang eller fastholdelse på skader da det hverken sviger eller gør ondt ved påførring.

Behandlingen gentages så længe og så tit som du finder det nødvendigt i det der ikke er noget skadeligt i Nekton Desi Natural Gel.

Midlet er ikke et lægemiddel men arbejder på samme måde som kroppens hvide blodlegemer og sørger derfor for en hurtigere helingsproces på det skadede dyr.

Indtagelse er heller intet problem så skulle dyret komme til at spise midlet er der ingen fare ved dette.

Hvordan virker Nekton-Desi-Natural Gel egentligt?

Nekton-Desi-Natural virker på samme måde som kroppens hvide blodlegemer og ved påførring angriber midlet 99,9% af alle skadelige bakterier og virusser ude fra.

Midlet er ikke godkendt til menneskeligt brug men er 100% uskadeligt for alle levende organismer med undtagelse af skadelige virusser og bakterier.

Når midlet påføres huden begynder den kølende og afslappende effekt med det samme og indholdsstofferne starter øjeblikkeligt med at angribe skadelige bakterier og virusser i såret...

Det virker næsten for godt til at være sandt men der er dokumenteret effekt bag dette ellers uskadelige middel til sårbehandling.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her