Zoo Med Reptibator rugemaskine i orginal embellage

Zoo Med Rugemaskine

Zoo med

ZM-RI-10E

Rugemaskine fra Zoo Med kan benyttes til alle slags krybdyrs æg, og er god til nybegyndere i ægrugning. 

Rugemaskinen måler 45 x 45 x 20 og bruger 55 watt. 

Zoo Med's rugemaskine har indbygget temperatur - og fugtighedskontrol som sørger for at udvikle dine æg, efter deres behov. 

Rugemaskinen styres digitalt, har pulse termostat, har temperatur alarm og den kan stilles fra 15-40 grader.

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

1.399,95 DKK

inkl. moms
Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt

Sådan betjener du zoo meds rugemaskine!

Rugemaskinen er opbygget af flamingo, plastik og varme. Selve boksen består af flamingo, hvilket gør, at varmen bliver holdt inde, og ikke slipper nemt ud. Nede i bunden af maskinen er der en skummåtte. Skummåtten giver mulighed for god ventilation i tilfælde hvor der kræves høj luftfugtighed, eller hvis maskinen er uden opsyn i længere tid. Låget er af plastik, hvilket vil sige at du har en fantastisk mulighed for at kigge ned til dine æg under udrugningen. 
Når du sætter låget på, skal du huske at vende displayet op af. Når du har tilsluttet rugemaskinen, aktiveres displayet på kontrolpanelet. Når du er nået så langt, skal du først indstille antal grader. Det gør du ved at holde nede på knappen ''warmer'', derefter holder du knappen ''cooler'' nede, for at skifte temperaturen. Efter at du har fundet den ønskede temperatur, skal du blot lade displayet stå i fem sekunder, også går den i gang. Hvis du har besvær med at få den igang, se videoen nederst.

Læs her og bliv inspireret til hvordan du opbevarer æggene i maskinen.

Hvis du står og mangler noget æggene kan ligge i, i mens de er i rugemaskinen, så kan det klart anbefales at bruge foderdyrs bokse
Du fylder foderdyrs boksen(e) op med fugtigt vermecolite, derefter laver du en lille fordybning som æggene kan stå i, også skal de ellers bare i rugemaskinen.
Her får æggene den mængde fugt de har behov for fra vermecoliten. Efter udrugningen kan boksen smides ud, så man sikrer sig at eventuelle sygdomme ikke bliver overført til næste kuld æg. 
Det låg som medfølger boksene, er godt at bruge ved udrugning af eksempelvis skægagamer, fordi der kræves en høj luftfugtighed under hele udrugningsperioden. Ved hjælp af låget, sikrer man sig, at vandet ikke fordamper. Ved at lette låget hver dag giver man samtidig æggene luft, og fjerner eventuelt kondens så fostrene ikke drukner.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her