Bønnesnude Bille Kultur 0,5l

Monis

LF529

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Bønnesnude Biller

Dansk Navn: Bønnesnude Biller

Latinsk Navn: Acanthoscelides obtectus

Produktionsland: Tyskland

Størrelse: 3-4  mm

Indhold: 1 Kultur 0,50L Pr. æske

Bestillingsvar: Mandag kl 7:00

Sendes kun når dagtemperaturen er omkring 20 grader.

faunatopics logo.jpg

Flere detaljer

På lager i Viborg

49,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Bønnesnude biller også kendt som bønne biller er en lille bille der er kendt som skadedyr hos foderstoffer hvor billeren spiser af de nyhøstede bønner og lægger deres æg på bønnerne. Larverne klækker efter ca 6-8 uger og larverne spiser af de bønner som allerede er i kulturen. Kulturer med bønnesnude biller virker på den måde at de biller som er i kulturen når man modtager den vil gå hen og lægge deres æg og kort tid efter vil dyrene dø af alderdom, herefter vil bønnesnude bille kulturen virke død men larverne lever inde i bønnerne og efter noget tid vil der begynde at komme biller igen. Billerne er nemme at spise for farvefrøer, små eller nyfødte krybdyr så som kamæleoner eller gekkoer og spindlere.

Opbevaring:Bønnesnude biller opbevares i den medfølgende beholder som kulturen kommer i, herfra høster man de bønnesnude biller som man eventuelt har behov for.
Temperatur: Opbevares bedst mellem 24 og 30 grader Celsius. Ingen direkte sollys!
Fodring: Larverne og billerne lever i kulturen af de tilsatte bønner som med tiden vil blive udhulet af larverne og billerne hvorefter næringen forsvinder. Alle bønner kan brges som foder til bønnesnude biller der er ingen begrænsninger dog er brune eller hvide bønner det mest brugte Nye bønder kan tilføres og kulturen vil køre videre. Billerne har behov for væske for at holde så længe så muligt, derfor kan man med fordel tilføre et stykke overmoden banan eller jelly. Af jelly er billerne mest vilde med hvid protein og brun sukker. Bønnesnude billerne vil spise og drikke af jellyen og på den måde holde længere og få kulturen til at fungerer bedre.

Formering.Bønnesnude biller formerer sig selv i kulturen ved at hunnerne lægger æg på de i kulturen tilsatte bønner hvorefter billelarverne når de klækker lever af de tilsatte bønner i kulturen. Efter en periode forpupper larverne sig og bliver efterfølgende til biller. Temperaturen skal gerne ligge mellem 24 og 30 grader, jo højere temperatur jo hurtigere vil kulturen komme til at køre.

Forsendelse: Bønnesnude biller er ikke gode at sende om vinteren hvorfor de normalt kun kan sendes fra medio Maj til midten eller slutningen af September. Dette grundet at billerne gerne vil have en høj temperatur og ikke trives godt med forsendelser i koldt vejr. Når det er muligt at sende bønnesnude biller vil de fremgå her på siden og varen vil være mulig at købe.

Indhold Pr. 100g

Der er ingen undersøgelser af indholdet på bønnesnude biller men insektet er godt foder til farvefrøer, små gekkoer og firben eller mindre kamæleoner eller kamæleon unger, samt spindlere, skorpioner og knælere.

faunatopics logo.jpg

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her