Tørrede kaktusblomster 35g

Monis

MAPS065

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Kaktusblomsten kommer fra kaktus. Det er blomsten fra kaktusen, som er tørret, det er en sund og næringsfuld snack.

Kaktusblomster er en rigtig god godbid / snack. Kaktusblomstem har en lille størrelse, som gør det muligt at håndfodre med dem. De kan både gives som snack, men du kan også blande dem i det daglige foder. 

Størrelsen gør det også muligt for mindre dyr at holde om maden de spiser. Det kan de nemt med deres pote/kløer på disse kaktusblomster.

1 pose indeholder 35g kaktusblomster og posen er åben lynlås funktion, så du nemt kan gemme resten.

Flere detaljer

39,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Små dyr som vil kunne holde kaktusblomster med poter/kløer er bl.a. nogle stuefugle, chinchilla, hamster, egern mm. Især Deguer og Chinchillaer er helt vilde med kaktusblomster. Det er de fordi deres naturlige levested er fyldt med kaktusblomster som disse.

Kaktusblomsten kan have små pigge, som kan sætte sig i fingerne og være irriterede for os mennesker, dog kan vores kæledyr ikke mærke dem, så ingen bekymring der.

Fordele ved tørrede kaktusblomster

  • Sprød & sund snack
  • Lille størrelse = små dyr kan holde dem
  • Perfekt til håndfodring
  • 100% naturligt produkt

Vores pose med kaktusblomster indeholder 100% tørrede kaktusblomster, der er ingen tilsætning.

Fodringsanbefaling:

Bruges som snack / godbid for sig selv, men kan også gives sammen med det daglige foder. Giver dine dyr en anderledes snack, både i konsistens og smag.

Ønsker man figenkaktus istedet, har vi også det. De fås i alle forskellige størrelser, og kan både købes som frysetørret og som normalt.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her