Hugro Urtehaven 500g

Hugro

HU11309-6

Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Urtehaven fra Hugro er en sammensætning af flere forskellige ingredienser som gør blandingen perfekt til både gnavere og krybdyr.

Blandingen er først tænkt som en blanding der går godt hos mindre gnavere så som mus, rotter, deguer, hamstre og mange flere.

Men blandingen er også god som suplpement for andre dyr så som skildpadder, skægagamer og andre herbivore (Planteædere)

Se under mere info.

Flere detaljer

På lager i Viborg

149,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Urtehaven fra hugro indeholder kornblomst, persille stilke, hindbærblade, blade fra rød solhat, kamille blomster og mælkebøtteblade.

Blandingen er perfekt til alle typer af gnavere så som marsvin, hamstre, mus og rotter.

Men også skildpadder, skægagamer og andre krybdyr som er herbivore (Planteædere) vil elske denne mix af forskellige tørrede foderemner.

Blandingen gør det muligt for dig at fodre varieret og samtidig naturligt, på denne måde vil du få dine dyr til at trives meget bedre og dermed have dem i længere tid.

For at sikre at dyrene vil spise noget som ikke er frisk men stadig sikre at de får de nødvendige fibre og mineraler som de ville få ved naturlig fodring kan man fodre med dette produkt sammenblandet med en frisk salat.

På denne måde vil dyrene få de naturlige fibre, de naturlige mineraler og de nødvendige vitaminer gennem kosten som er vigtige for en optimal trivsel.

Ved at fugte salaten inden iblanding af Urtehave blandingen fra Hugro sikrer du at dyrene ikke sorterer det friske fra og derved får de vigtige fibre og vitaminer og mineraler.

Urtehave blandingen fra Hugro opbevares bedst et køligt tørt sted og må ikke udsættes for direkte sollys.

Der er ingen opgivelser på hvor meget urtehave blandingen indeholder af forskellige ting men set ud fra et naturligt perspektiv så indeholder dette foder ikke noget som dyrene ikke ville kunne finde i den vilde natur.

Nettoindhold: 500 g. pr. pose.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse

Relaterede artikler

Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her