Dragon - Crispy Food - Flodrejer 38g

Dragon Terraristik

DR-FUT097

Monis anbefaler
Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Dragon Crispy Food er en serie med en masse lækre forskellige snacks. Såsom flodrejer, bananchips, melorme, fårekyllinger og flere.

Flodrejer er en foder, som er godt kendt. Det bliver typisk givet dit sumpskildpadder, som en ekstra snack. Flodrejeren fra Dragon burde blandes op med din sumpskildpaddes daglige foder.

Sumpskildpadder er dog ikke de eneste der kan nyde godt af disse flodrejer, det kan mange andre arter også. Flodrejer er derfor en rigtig lækker snack for alle.

Flodrejerne fås i small og medium. Begge bøtter indeholder 38g. Forskellen er størrelsen på flodrejerne. 

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

39,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Daglig foder eller lækker snack?

For at give nogle eksempler på andre dyr, som vil elske flodrejer er der f.eks. Tenrec samt mange tropisk fugle. Rejen er en lækker snack for disse dyr, og skal derfor serveres sammen med eller ved siden af det daglige foder.

Dragons flodrejer er af den højeste kvalitet. Den høje kvalitet sikrer mindre smuld i bøtterne, så du altså får flere rejer for dine penge. Vi hos Monis står indenfor Dragons produkter.

Flodrejer indeholder kalk

En anden god grund til at vælge flodrejer som ekstra snack til dine krybdyr. Er bl.a. at de også indeholder kalk. Kalk er vigtigt for krybdyrs opbygning af knogler, samt æglægning. Flodrejer er dog ikke et erstatningsmiddel til den normale mængde kalk man ville give.

Mangler du derimod noget som kan give kalk til dagligt, så vil vi klart anbefale Sepiaskaller. De er rige på kalk, og det man typisk ser folk giver deres skildpadder. Sepiaskaller kan købes lige her.

Flodrejer kan også sagtens gives som kun en snack. Så når du synes dine skildpadder fortjener det eller du bare synes de skal have en lille snack. Så kan flodrejer altid bruges, din skildpadder ender ikke med at blive overfoderet af lidt flodrejer.

Skulle du være i tvivl om noget så helst, så giv os et kald. Så hjælper vi dig :)

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her