Tilbud! Tørrede Soldaterflue Larver

Tørrede Soldaterflue Larver

Monis

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt

Tørrede soldaterflue larver er et super fint foder til b.la. sumpskildpadder og insektædende fugle.

Grundet sit høje indhold af calsium er soldaterflue larver noget af det bedste at give til mindre skjoldbærende dyr så dom skildpadder.

Da soldaterfluelarverne er frysetørret har de samme indhold som de levende soldaterflue larver men de kan holde sig meget længere.

Til forskel fra tørrede melorm indeholder frysetørrede soldaterflue larver meget mindre fedt og betydeligt mere naturlig kalk.

Tørrede soldaterflue larver kan gives som hovedfoder til sumpskildpadder.

Flere detaljer

På lager i Viborg

  • 390 ml
  • 200 g

49,95 DKK

inkl. moms
Vælg
Egenskab
  • 390 ml
  • 200 g

Vælg
Antal

Vidste du at Phønix Larver er en af verdens mest kalkholdige insekter?

De færeste ved det men phønixlarver er en af verdens mest kalkholdige insekter og derfor bruger rigtig mange larverne til at fodre deres dyr med.

Det super høje kalkindhold er noget om larverne naturligt udvikler gennem den kost de får.

Før i tiden brugte rigtig mange producenter af disse larver svine ekskrementer hvilket gav larverne en meget dårlig lugt nærmest som gylle.

Denne metode er dog ikke lovlig længere og den øgede kontrol på produktion af insekter har gjort at der i dag ikke kommer phønix larver fodret på svine ekskrementer på markedet mere.

Soldaterflue larven bruges specielt til at fodre fisk, fugle og krybdyr med men det er ikke alle stadier af larven som er brugbar.

Disse larver er larver der er klar til at gå i puppe stadiet hvilket gør dem til den type der hedder sort soldaterflue larve.

Hvilken type skal jeg fodre mine dyr med af soldaterflue larver?

Som udgangspunkt bruger man altid sort soldaterflue larve til krybdyr og fisk.

Grunden til at man kalder dem sort soldaterflue larve er at larven ændre farve over tid til en mørkere farve, når den gør sig klar til at gå i puppe omdanner den sin mund til en form for pig.

Dette stadie er der hvor larven er færdig og kan tages fra og frysetørres eller sendes ud levende.

Den hvide soldaterflue larve er den der bliver brugt til fugle, her har larven stadig en mund og har en hvidlig farve hvilket giver dens navn hvid soldaterflue larve.

Grunden til man bruger den hvide soldaterflue larve til fugle er at de endnu ikke har udviklet et stof som giver fuglene ondt i maven.

Derfor kan der de fleste steder kun fås soldaterflue larver i hvid på frost.

Hvad fodres soldaterflue larverne så op på?

Soldaterflue larverne som sælges her fra bliver produceret på køkkenaffald, vindrue kerner og andre former for stivelse så som majs og kartoffel.

Soldaterflue larver laves der forsøg med for tiden hvor man forsøger at finde frem til om de kan have en positiv indflydelse på vores affaldshåndtering.

Larverne bruges også som foder i b.la. dambrug hvor de har vist sig at have en god effekt på fiskene grundet deres høje protein indhold samt kalsium indhold.

I dambrug bruger man typisk pillefoder som er lavet af soldaterflue larver, ellers bruger man frysetørrede insekter til fiskene.

Tekniske specifikationer og indhold:

Producent: Appi Cris POP

Indhold Pr. 100g

Calsium 0,55 %

Vandindhold 0,78 %

Protein 38 %

Fedt 37%

 

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her