Zoo Med Creatures Cholla Branch

Zoo med

ZM-CT-51E

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

En anderledes måde at tænke terarrium

Creatures Glow In The Dark Cholla Branch er en selvlysende Kopi af en Cholla/Vuka gren den lyser grønt og aktiveres af Creatures LED Black Light. den er perfekt til dig der vil fremvise et anderledes terrarie. 

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

79,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Kvalitets dekoration.

Cholla Branch fra Creatures Glow In The Dark, er ideel for Insekter og Spindlere som skorpioner og Edderkopper at kravle på, Grenen Måler 15 cm. og er nem at rengøre hvis behovet opstår. Cholla Branch har en god vægt der gør den god at placere op ad andre dekorationer eller baggrunde i terrariet. 

En del af en serie.

Cholla Branch lyser grønt går rigtig godt sammen med skålen i Glow In The Dark serien, der lyser blåt og er så smart indrettet at den lige kan holde en insekt jelly. selv pincetten er selvlysende og er et super godt redskab til fodring af knælere og andre kødædende insekter. Den sidste del i Glow In The Dark er det super smarte Thermo/hygrometer der både måler temperatur og luftfugtighed så du kan sørge for at dine dyr har det optimalt.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her