Tilbud! Zoo Med Repti Rapids® LED Waterfall Small Wood

Zoo Med Repti Rapids LED Waterfall Small Wood

Zoo med

ZM-RR-22E

Zoo Med Repti Rapids LED vandfald er et traditionelt vandfald med et lille twist af en blå led som gør den utraditionel og dekorativt i dit terrarie

Den lille blå 5 mm diode i bunden af vandfaldet gør vandet mere spændende at kikke på og skaber en anderledes effekt i dit terrarium om natten

Vandfaldet måler (BxDxH) 18x15x26cm

ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

549,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Zoo Med Repti Rapids LED Waterfall Small Wood er en flot dekoration til dit terrarium som giver en anderledes effekt end almindelige vandfald.

Med den indbyggede 5 mm blå LED giver den vandet en anderledes blå farve som selv når lyset slukkes i terrariet skaber en hyggelig stemning.

Ønsker man at styre LED og Pumpe kan disse styres sepperat i det de er forsynet med hver sin strømforsyning.

Vandfaldet måler: (BxDxH) 18x15x26 cm

Til dit reptripads led vandfald kan du med fordel tilkøbe zoo med reptisafe for at forbedre vandkvaliteten i vandfaldet.

Vi anbefaler at du jævnligt rengør dit vandfald da dette ellers kan blive til en ren bakterie bombe og kan gøre dine dyr syge.

Har du yderlige spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte os via mail eller pr telefon.

Som udgangspunkt tester vi alle vandfald inden afsendelse men der kan ske smuttere så oplever du problemer kontakte os gerne.

Denne tekst og den oven for er formuleret af monis og er monis ejendom, kopiering af denne tekst kan kun ske ved skriftlig samtykke.

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her