Dragon Paranøds Hule

Dragon Paranøds Hule

Dragon Terraristik

DRA087

Lille, men praktisk hule af skal fra paranøden, som minder meget om kokosnøden.

Hulen er i 100% naturmateriale, og der er boret et lille hul i fronten på hulen på Ø35 mm (3,5 cm)

Hulen er en nøddeskal delt i 2 og måler ca Ø70 mm (7 cm) i bunden.

Diameteren kan variere da dette er et naturmateriale.

Velegnet til regnskovsterrarier med små gekkoer, mindre gnavere eller små slanger.

dragon%20logo%20rund.png

Flere detaljer

På lager i Viborg

49,95 DKK

inkl. moms
Køb for 499,00 DKK mere og få gratis fragt

Paranøddeskaller der er skåret over på midten er perfekte til skjul til mindre gnavere så som mus, hamstre og mange andre.

Nøddeskallen har et hul, som er forboret på 3,5 cm, og er derfor perfekt til skjul til gnavere, men hvor man stadig har muligheden for at inspicerer dyret uden for meget besvær.

Ud over dette benyttes paranøde huler også til hold af mindre bundlevende krybdyr, så som gekkoer og øgler, men også padder så som frøer eller tudser, elsker hulerne som de bl.a. bruger til at lægge deres æg i.

Paranøde huler er et godt alternativ til de ellers brugte kokosnøder, som mange svæver til og skaber et anderledes miljø i terrariet eller buret.

Huler og skjul er godt for dyrene, da det får dem til at føle sig trygge og uden for fare, dette sikrer en mere naturlig adfærd og større succes med hold af arterne.

Varen på billedet kan variere fra den vare du modtager, i det der er tale om et natur materiale og derfor kan dette ikke laves ens.

Nødden er ikke sprøjtet eller forarbejdet, og du kan derfor være sikker på, at der ikke kommer giftstoffer med ind til dine dyr.

En smart og naturlig anordning som dine dyr vil elske.

dragon%20logo%20rund.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her