Zoo Med Creatures Creature Soil 1,1l

Zoo med

ZM-CT-80

Køb for 799,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Zoo Med's Kollektion 'Creatures' er gennemtænkt og fokuseret på Hvirvel løse dyr.

her er der sørget for at dimensionerne passer.

Creatures soil er lige så gennemtænkt og ud af boksen som resten af Creatures serien.

Bundlaget er lavet af de kendte Zoo Med ingredienser men bare meget finere og med insekter spindlere og andrehvirvelløse dyr i tankerne.

blandingen kan klarer høj fugtighed og er samtidig godt til levende planter.

egner sig godt til Edderkopper (også taranteller), knælere, biller, skolopender og udstillings terrarier med vandrende blade/pinde.


ZM-Logo_Liz.png

Flere detaljer

Levering 7-14 dage

34,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Gennemtænkte Ingredienser

Ingredienserne i Zoo Meds blandinger indeholder stort altid Tørvemos, som er en Kosmopolit. Det vil sige den vokser overalt på jorden, lige med undtagelsen af Antarktis. Så uanset hvor dit kæledyr stammer fra i verden vil Tørvemos være at finde i det område. 

udover Tørvemos er der Spagnum og sand, og på den måde sikrer man at man kan plante levende planter ud i terrariet.

til sidst er der Kul i blandingen der sørger for at rense ud i eventuelle affalds stoffer der kan hobe sig op over tid.

Specialiserede Egenskaber

Bundlaget holder på fugt uden at fremme svamp, og kan klarer utrolig høj luftfugtighed. med Thermo/Hygrometer kan du skabe det perfekte miljø for dit kæledyr. samtidig fremmer blandingen hulegraver adfærd og har helt klart fokus på Insekter, Spindlere og andre hvirvelløse dyr. og sammen med *creature Cave*, Dragons flotte Lille klippe hule eller Dragons Regnskovs hule der har en tilpas lille indgang til at insekter kan føle sig trygge og sikre.

samtidig er det en næringsrig jord så du kan plante dine planter ud i dit terrarie, og lave naturlige skjul og samtidig skabe et godt og frisk klima for både planter og dyr. 

Rengøring 

Creature Soil skal bare holdes rent der hvor du ser at der ligger efterladenskaber og planteaffald, dette kan mindskes ved at lave et bioaktivt bundlag med springhaler og bænke biddere og evt. Dendrobena regnorm.

Jeg anbefaler at du skifter ud i dit bundlag hver 6. måned. eller hvis du oplever at der er ildelugtnede i dit terrarie. 

ZM-Logo_Liz.png

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her